zondag 27 maart 2016

CHILDHOOD | TAG
Ik ga de "childhood" tag doen, vragen beantwoorden over vroeger. Nu ben ik nog niet super oud, maar dingen zijn natuurlijk wel veranderd!


1: Waar ben je opgegroeid? in Friesland, in een klein dorpje waar ik nu nog steeds woon.

2: Was je een gehoorzaam kind? Ja, en nu nog steeds eigenlijk.

3: Wat was je ergste straf? Ik heb nog nooit het een hele erge straf gehad. Ik weet wel dat ik een keer te laat thuis was gekomen en dat ik die avond erna niet buiten mocht spelen. Dat was toen wel de ergste straf die je kon bedenken, haha.

4: Wat deed je tijdens de zomer? afspreken met vriendinnen, zwemmen, met stoepkrijt kleuren, eenwieleren, op vakantie gaan en heel veel buiten spelen.

5: Wat is je beste herinnering van vroeger? Dat ik naar k3 mocht! 

6: Wat was je favoriete speelgoed? Ik vond de barbies altijd heel leuk. Maar met een (plastic) kassa in mijn eigen winkeltje spelen vond ik nog leuker!

7: Wat was je favoriete tv programma? Spongebob vond ik heel leuk (stiekem nu nog steeds). Maar ik keek heel veel verschillende programma's op Nickelodeon die ik ook heel leuk vond. Ook Disney Channel vond ik super leuk om naar te kijken! En dan vooral Hannah Montana. 

8: Wat was je favoriete spel? Giebelen, haha. Achteraf echt een vreselijk spel, maar dat vond ik toen helemaal geweldig.

9: Was je vroeger ooit gepest? Ik ben nooit echt gepest, maar ik heb wel een periode gehad dat ik er een soort van ''niet bij hoorde'' (op de basisschool).

10: Heb je nog steeds contact met je vrienden van toen? Ja, gelukkig wel! We wonen ook in hetzelfde dorp dus dan behoud je dat contact eigenlijk automatisch wel.

Dit was de tag. Als jij hem wil overnemen, voel je vrij om dat te doen! 


Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten