maandag 14 maart 2016

ESSENCE VELVET MATT LIPGLOSS & LIPSTICK | REVIEW

Vandaag ik heb een review voor jullie over de Essence Velvet Matt lipgloss en lipstick die ik heb gekocht. Ik heb niet alle Velvet Matt producten gekocht, maar een paar kleuren die mij leuk leken. En als ik ze dan toch in huis heb, waarom dan niet een review schrijven? Ik vind het zelf ook altijd fijn om informatie te kunnen vinden over bepaalde producten, dus vandaag vertel ik er wat over en deel ik mijn mening over deze producten.


Ik begin met de lipgloss. Ik heb twee kleuren gekocht. Per stuk kosten ze €2,39. Hier onder zal ik wat meer vertellen over beide producten.

Dit is de kleur 'Hot Brownie', nummer 17. Het is een berry achtige kleur. Neigt een beetje naar rood. Ik vind het een hele mooie kleur! Dit is een kleur die je eigenlijk altijd wel kunt dragen, als je er van houdt natuurlijk. De andere lipgloss en lipsticks zijn iets meer de nude kant op, dus ik snap het als je die kleuren eerder dagelijks pakt. Ik hou in ieder geval wel van deze kleur. Het borsteltje kun je zien op de bovenste foto. Het is gewoon een fijn borsteltje, brengt makkelijk aan. 


Dit is de kleur 'Soft Nude', nummer 06. De naam zegt het eigenlijk al, het is een nude kleur. Ik hou persoonlijk niet zo van nude kleuren, maar deze tint is toch net iets warmer waardoor mijn lippen nog wel te zien zijn. Ik heb heel snel het idee dat als je een nude kleur gebruikt, dat je lippen verdwijnen. Dit is dus een aanrader als je ook niet zo van nude kleuren houdt.

Hier zijn de swatches. Links is 'Soft Nude' en rechts is 'Hot Brownie'.


Dan is het nu tijd voor de lipsticks. Per stuk kosten ze €2,39. Ook hier bespreek ik beide kleuren hier onder.


Dit is de kleur 08. Ik vind het best lastig om deze kleur te omschrijven. Een lichtbruine kleur is denk ik wat ik er het meest in zie. Dit is ook weer een nude kleur, maar deze is ook niet zo erg dat mijn lippen verdwijnen. Ik ben erg blij met deze kleur. Ik vind hem heel mooi. Deze kleur zou je dagelijks kunnen dragen en past eigenlijk overal wel bij.


Dan de kleur 23. Op de bovenste foto lijkt de lipstick wat oranje/rood en op de onderste foto meer lichtroze. Heb je twee lipsticks in een, hangt er vanaf in welk licht je staat! Haha. Maar door de verschillende lichtinvallen vind ik het heel lastig om de kleur te omschrijven. Ik zou gaan voor de wat meer lichtroze kleur. Dat is toch de kleur die ik er het meest in zie. Ook weer een super draagbaar kleurtje.

Dit zijn de swatches van de lipsticks. Links is 23 en rechts is 08.

Alle kleuren blijven best goed zitten, maar het hangt er natuurlijk wel vanaf hoe je er mee omgaat. Ik heb gegeten en dan blijven er alleen nog randjes over. Dus dan moet het even bijgewerkt worden. Verder prima!

Dit was de review. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en er iets aan hebben gehad als je op zoek was naar een omschrijving van de producten. Ik wil er nog wel even bij zeggen dat ik niet gesponsord ben. De producten die je hier hebt gezien heb ik zelf gekocht.

Bedankt voor het lezen!


Liefs!

1 opmerking:

  1. Die licht roze lipstick ziet er wel heel goed uit!

    www.thestyledoctor.nl

    BeantwoordenVerwijderen