woensdag 6 april 2016

FASHION & STYLE

Afbeelding: Tumblr.

Ik vind fashion zo ongelofelijk leuk en ik vind het leuk om kleding te combineren. Ik kijk ook altijd op zoveel webshops en vind lookbooks ook erg leuk om te kijken! Ik durfde eigenlijk niet zo "gewaagd" bezig te gaan en kleding combineren, maar ik denk steeds meer: "ik leef maar één keer, doe wat je leuk vindt!". Vandaar dat ik steeds wat meer bezig ben met kleding. Ook een vriendin van mij inspireert mij heel erg! (kimoctober.nl)


Wat voor stijl vind ik nou leuk?

Hele moeilijke vraag. Ik vind heel veel kledingstukken leuk! Ik ben wel meer van de donkere kleuren, haha. Grijs, zwart, wit, donkerblauw. Vaak zie ik wel kleuren die ik super mooi vind, maar het dan op een of andere manier niet durf..  Ik wil graag leren om het gewoon te durven en te doen. Ik zet een paar kledingstukken op een rij om ongeveer een beeld te geven wat ik leuk vind! 


Zo heb je ongeveer een beetje een beeld van wat ik leuk vind.

Ook durf ik heel veel dingen niet te dragen vanwege snel zweetplekken en dat ik niet de dunste ben (vind ik zelf). Daardoor voel ik me al snel oncomfortabel in kleding, omdat ik het gevoel heb dat iedereen het kan zien en er een oordeel over heeft.

Ik probeer beetje bij beetje wat meer te durven en uit mijn "comfort-zone" te stappen. Ik ben er steeds meer mee bezig (en pssst, ik heb ook wat besteld!), dus jullie zien binnenkort vast wel outfit post voorbij komen!


Liefs


2 opmerkingen: