zondag 24 april 2016

My week (18/4 - 24/4)


 Er zijn deze week geen blogposts online gekomen. Vandaag ga ik vertellen over mijn week, zodat jullie ook een beetje snappen waarom. Zoals je op de foto kunt zien is het echt een deprimerende dag. Heel veel regen, het houdt maar niet op. Daarom ook een dag om lekker binnen te blijven en bezig te zijn met mijn blog.
Ik heb het doordeweeks altijd best wel druk. Daarom ga ik altijd met heel veel plezier bezig met mijn blog in het weekend, het liefst op zondag. Dan heb ik (meestal) lekker veel tijd en dan kan ik ook echt meer moeite steken in mijn blogposts. 
Het was me vorig weekend (16/4 & 17/4) niet gelukt, omdat ik bezig moest met school en het voorbereiden van een activiteit op stage. Ik was best zenuwachtig voor het doen van de activiteit, dus ik vond het wel fijn om goed voor te bereiden. Daardoor is het me helaas niet gelukt om tijd te besteden aan mijn blog.
Op maandag begon de drukke week weer, dus vind dan maar eens tijd. Ik had het sowieso drukker, omdat ik meer rijles had dan normaal in één week. Ik zal zo vertellen waarom!
Maandag
Deze dag had ik stage. Ik loop stage op een basisschool, groep 3! Super leuk en ik geniet er heel erg van. Ik moest dus een activiteit doen deze dag, een kringgesprek. Dat vond ik best wel spannend, want ik had nog nooit zo voor de hele groep gepraat. Het voelde goed om het gedaan te hebben.
Om ongeveer 16:45 was ik klaar en ging ik naar huis. Op maandagavond ga ik altijd sporten met een vriendin. Rond 21:30 waren we thuis, heb ik gedoucht en ben mijn bed in gegaan. Toen was de maandag al weer voorbij.
Dinsdag
Deze dag had ik ook weer stage (elke maandag en dinsdag heb ik stage). We hadden een begin gemaakt met het Moederdag cadeau. Echt heel erg leuk! Ik kan misschien wel eens een blogspost schrijven waar ik dat laat zien, zodat er meer mensen met dezelfde opleiding inspiratie kunnen opdoen.
Ongeveer 16:30 was ik klaar en ging ik snel richting huis, want om 17:00 had ik al rijles! Die avond moest ik eigenlijk oppassen (elke dinsdag), maar deze week hoefde dat niet. Dus kon ik bezig met mijn stageopdrachten en andere opdrachten van school.  
Woensdag
 En toen was het alweer tijd om naar school te gaan. Ik had school van 8:30 tot 15:45, lekker lange dag dus! Ik ga altijd met heel veel plezier naar school, omdat ik hele leuke vriendinnen heb en altijd wel een keer een slappe lach heb op één dag. Ik heb het heel erg naar mijn zin!
Om 16:00 had ik weer rijles. Ongeveer 17:30 was ik thuis. Die avond heb ik van alles en nog wat gedaan, omdat ik heel zenuwachtig was voor de volgende dag... 
Donderdag
Deze dag was ik ontzettend zenuwachtig, maar dan ook echt heel erg zenuwachtig. Ik moest naar school van 8:30 tot 12:00. Om 12:00 werd ik opgehaald van school door mijn rij instructeur. Ik heb nog even kunnen rijden en ongeveer 12:50 waren we bij het CBR. Ik mocht namelijk...
AFRIJDEN! O my o my. Wat was het spannend! Maar de examinator die ik had was zo ongelofelijk aardig en hij stelde me heel erg op mijn gemak. Het rijden ging super goed en ik ben dan ook geslaagd! Yaaaaas!
(Get ready voor de awkwardste foto ooit)
Ik moest daarna nog werken van 17:00 tot 20:00. Ik werk bij de Albert Heijn en op donderdagavond spiegel ik altijd + kassa als ik omgeroepen word.
Vrijdag
Ik was deze week voor de derde keer op stage, omdat er koningsspelen waren. Helemaal geweldig hoe fanatiek die kinderen zijn in het spelen van spelletjes. Was heel erg geslaagd! Ik heb geholpen met het begeleiden bij de spelletjes. Na de koningsspelen ben ik meteen met mijn moeder doorgefietst naar het gemeentehuis. Daar heb ik mijn rijbewijs aangevraagd. Die kan ik jammer genoeg pas een week later ophalen, maar goed. Anders had ik even kunnen rijden, haha!
Rond een uur of 1 was mijn vriend er. We hebben een afstandsrelatie, dus het is heel fijn om hem dan eindelijk weer te zien. Lekker bijgepraat over de week en vooral over het rijexamen! Ook YouTube filmpjes gekeken en "gechilld". Die avond was er een surpriseparty voor mijn tante.

Zaterdag
Ik moest werken van 7:00 (lekker vroeg) tot 14:00 bij de Albert Heijn, bij de broodafdeling. Toen ik thuis kwam ging ik me meteen klaarmaken, want half 4 moesten we in de auto zitten. We gingen namelijk wat leuks doen, omdat ik geslaagd was voor mijn rijbewijs. Mijn vader, moeder, broertje, vriend en ik gingen bowlen. Ik had verloren ofcourse, het ging niet helemaal super haha. Daarna gingen we uiteten bij de Lachende Koe in Leeuwarden. Thuis keken we de film "the Heat" en dat was de zaterdag alweer.
Zondag
En dat is vandaag! Vanmiddag is mijn vriend weggegaan (omdat hij moet werken). Toen zou ik bezig met mijn blog, maar mijn laptop is heel erg vervelend. Hij laadt niet meer op. Ik had laatst een nieuwe lader gekocht, maar het ligt hem helaas aan de laptop. Hierdoor is hij uitgevallen en kan ik er niks meer mee. Ik typ dit nu op de laptop van mijn broertje. Hopelijk kan mijn laptop gemaakt worden, want al mijn foto's en documenten van school staan er op.
Dit was mijn drukke week. Ik zal proberen aankomende week minimaal één blogpost online te zetten. Ik heb vakantie, maar moet nog wel maandag en dinsdag stage lopen. Ook woensdag (koningsdag) moet ik werken, al om 7:00. Dus ik zal mijn best doen!
Liefs


Geen opmerkingen

Een reactie plaatsen

© GEJANNA
Maira Gall