zondag 10 april 2016

OUTFIT OF THE DAY #1 (10/4/2016)


Mijn eerste outfit of the day, woohoo! Zoals ik in mijn vorige blogpost had gezegd, had ik dingen besteld bij de H&M. Ik had eerst bedacht om alles in een keer te laten zien, maar toen dacht ik: 'waarom niet in verschillende blogposts, gecombineerd met andere kledingstukken?'. Dus dat ga ik doen. Zo hebben jullie verschillende blogposts om te lezen en verschillende outfits om te zien. Vandaag dus de eerste!

Een foto van mijn totale outfit. Het topje en de broek had ik besteld. De schoenen had ik al. Ik heb mijn horloge niet apart gefotografeerd, die is van het merk oozoo.


Als eerst het topje. Het is een soort trui met een 'cut-out' bij de schouders. De trui is niet dik. Het is van een geribbelde stof (volgens H&M 'ribtricot'). Hij is een klein beetje aan de korte kant, waar ik van baalde. Maar als je hem combineert met een high waist broek kan het wel. Ik zelf heb hier een regular waist broek aan, kan op zich ook nog wel (wel met zwart hemdje eronder). Het truitje kost €14,99 (klik hier voor het truitje in de webshop). Voor de meisjes/vrouwen die dezelfde bouw hebben als ik, is het misschien handig om de maat erbij te zetten. Ik heb hier maat M.


Dan de broek. Het is een stretch jeans. Hij zit echt super lekker! Zoals ik al zei is hij regular waist, niet te hoog niet te laag. Er zitten ook gaten in (zoals je denk ik wel had gezien). Bij beide knieĆ«n, eentje boven de rechterknie en twee boven de linkerknie. Het is een donkere spijkerstof. Aan de onderkant komt hij precies bij mijn enkels, past dus precies! De broek kost €24,99 (klik hier voor de broek in de webshop). Ik heb hier maat 40.

Dan de schoenen. Het zijn zwarte blokhakken van canvas met een rubberen zool, toevallig ook van de H&M. Ze zijn met veters. Ik stop de veters altijd in de schoenen, omdat ik dat mooier vind. Ik heb ze voor €34,99 gekocht. Ik kon ze gelukkig nog in de webshop vinden, klik hier voor de hakken.


Dit was dan mijn eerste outfit of the day! Hopelijk vinden jullie het een leuke outfit en hebben jullie er inspiratie uit kunnen halen. Wat ik wel nog even wil zeggen is dat dit niet gesponsord is door H&M. Alles heb ik zelf gekocht. 

 Bedankt voor het lezen!


Liefs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten