woensdag 13 april 2016

MINIINTHEBOX TELEFOONHOESJES | REVIEW


Een tijdje geleden had ik een bestelling gedaan bij miniinthebox.com. Ik had hoesjes nodig voor mijn telefoon, omdat ik een nieuwe had gekocht. Ik heb de Samsung Galaxy S6, een vrij nieuwe telefoon. Vandaar dat er nog niet zo heel veel (leuke) hoesjes in de winkels waren. Ook zijn ze op internet altijd veel goedkoper te vinden, dus dat is al helemaal een reden om te bestellen! In deze blogpost ga ik de hoesjes laten zien en er wat over vertellen. Ook vertel ik of ik tevreden ben over Miniinthebox!






Ik beschrijf deze drie hoesjes in één keer, omdat het dezelfde hoesjes zijn alleen dan elk in een andere kleur. Ik denk niet dat jullie er op zitten te wachten dat er drie keer dezelfde beschrijving wordt gegeven, haha! 

Ik heb ze in de kleur roze, paars en blauw. Allemaal pastelkleurtjes. Het zijn siliconen hoesjes, die vind ik het fijnst. Het nadeel is wel dat ze sneller vies worden (ook omdat ze zo licht van kleur zijn). De camera van de Samsung Galaxy S6 steekt een beetje uit. Ik wilde graag een hoesje die de camera ook goed beschermd en haleluja, het is gelukt. Kijk maar eens op de foto's hoe mooi het hoesje om de camera heen zit. Nu durf ik hem gewoon op tafel te leggen, zonder me druk te maken over krasjes etc. 

Ook sluit hij mooi aan bij de zijkanten van de telefoon. Steekt niet te ver uit, maar wel een klein stukje zodat ook de voorkant beschermd is. Perfect!  Aan de onderkant ook precies goed. Zeer tevreden!

Ze kosten per stuk €2,93, wat ik totaal niet duur vind! Klik hier om de hoesjes te bekijken in de webshop. 



Dan dit hoesje. Het is een hard case, dus helaas geen siliconen hoesje. Het patroontje vind ik heel erg gaaf! Het witte in en om het patroontje is het witte van mijn telefoon. Dus als je bijvoorbeeld een gouden telefoon hebt, zie je (als het goed is) goud in plaats van wit. 

Het hoesje sluit niet zo goed aan als de drie siliconen hoesjes, dat vind ik jammer. Zoals je op de foto's kunt zien, zit het hoesje alleen om de zijkanten. De boven- en onderkant zijn dus niet zo goed beschermd. Ook is de camera minder goed beschermd, want hij sluit daar niet aan. Verder prima hoesje!

Dit hoesje kost €3,91, ook een prima prijsje! Klik hier om het hoesje te bekijken in de webshop!

Miniinthebox zelf

Ik heb een goede ervaring met deze webshop. Ik had nog nooit eerder besteld bij deze webshop, dus dat was wel even spannend. Zou het wel goed zijn? Kan ik de webshop vertrouwen?

Ik wist al dat het lang zou duren voordat de bestelling zou komen. Dat is hetzelfde met eBay, het kan al snel een maand duren. Je kan ook een versnelde verzending doen, maar dat kost meer geld dus van mij hoefde dat niet. Een paar dagen nadat ik had besteld waren ze verzonden. Toen ze waren verzonden, kreeg ik een mail met daarin vermeld dat het 10-20 werkdagen zou duren. Dat zijn omgerekend dus ongeveer 2-4 weken. Ik ging uit van 4 weken, dan kan het altijd meevallen. Maar na 2 weken waren ze al bezorgd, dus helemaal super! 

Ze zaten per stuk netjes ingepakt. Per hoesje een S6 piepschuim vorm in een plastic zakje. Alle vier ingepakte hoesjes zaten in een dikke envelop met van dat bubbeltjes plastic in de binnenkant. De hoesjes zijn nou niet erg breekbaar, maar toch een fijn gevoel dat het zo goed inpakt zat!

Dus ja, het is een goede webshop, zeker aan te raden. Het is dus te vertrouwen! 


Bedankt voor het lezen!


Liefs.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten