zaterdag 16 april 2016

FIRST THINGS | TAG

Het is weer tijd voor een tag! Deze keer over de eerste dingen die ik doe in bepaalde situaties en over hoe sommige eerste keren waren (en nee, geen intieme onderwerpen). Zo leren jullie mij weer iets beter kennen! 

Eerste ding dat je doet als je ‘s ochtends wakker wordt
Mijn wekker uitdrukken en me weer omdraaien. Ik hou niet zo van vroeg wakker worden. Ik zet mijn wekker dan ook op drie tijdstippen, zodat ik nog even door kan slapen (en er bij de laatste wekker toch wel echt uit moet).Eerste ding dat je doet als je naar de sportschool gaat
Dat verschilt. Bij ons in de sportschool zijn van alle apparaten maar één. Dus het hangt er vanaf welke er vrij is (en waar ik zin in heb).
Eerste ding dat je doet als je thuiskomt van je werk of school
Even rustig zitten, YouTube kijken en wat eten/drinken. Even relaxen.

Eerste auto

Ik ben pas 17, dus een eigen auto zit er nog niet in. Wel ben ik bezig met rijlessen en mijn praktijkexamen staat deze maand (april) nog gepland!


Eerste ongeluk/verkeersovertreding
Ik heb nog geen verkeersovertreding gehad gelukkig. Mijn eerste ongeluk.. Pfoe, even nadenken. Ik was vroeger echt een pechvogeltje en had altijd wel blauwe plekken. Mijn eerste echte ongeluk dat ik ook echt naar het ziekenhuis moest, was denk ik in groep 1/2. Een jongen duwde mij ergens vanaf en ik kwam met mijn lip op de grond. Ik weet er zelf niet heel veel meer van, alleen dat ik ineens bij mijn juf op schoot zat en dat mijn vader mij toen kwam halen. Ik moest toen naar het ziekenhuis en mijn lip moest gehecht worden. Mijn litteken zie je nu nog steeds.

Eerste ding dat je wilde worden als je later groot was
Ik zei altijd dat ik mama wilde worden. Omdat mijn moeder gestopt was met werken toen ze mij en mijn broertje kreeg en ze altijd thuis was als wij er waren, dacht ik dat moeder zijn een baan was. Toen ik iets ouder was wilde ik interieurarchitect worden.


Eerste keus qua drinken
Water, thee of ijsthee. Water drink ik eigenlijk altijd wel, dat neem ik ook overal mee naar toe. Naar stage, werk, school, etc. Op stage drink ik ook graag thee. In restaurants is mijn eerste keus ijsthee.

Eerste keus dessert
Crème brûlée vind ik erg jummie!


Eerste liedje dat in je opkomt
I Know What You Did Last Summer – Shawn Mendes ft. Camila CabelloEerste grote aankoop
Mijn laptop. Daar typ ik op dit moment ook dit bericht mee. Ik heb hem al ongeveer 4,5 jaar. Ik wilde al zolang zo graag een laptop, dat ik ervoor ging sparen. Ik ben er tot op de dag van vandaag nog heel blij mee.


Eerste baantje

Mijn eerste baantje is ook mijn huidige baantje. Ik werk bij de Albert Heijn. Ik begon ongeveer in september 2014, op de broodafdeling. Daar werk ik nu nog steeds bijna elk weekend. Sinds februari dit jaar werk ik ook op donderdagavond. Ik moet dan spiegelen en zit achter de kassa als het druk is.


Eerste keer in het vliegtuig
Dat is al best wel lang geleden. Ik geloof dat ik een jaar of 7 was (misschien nog wel jonger). Ik heb het eigenlijk nooit eng gevonden, alleen maar leuk! Vooral als het donker is, dan kun je (als het niet te bewolkt is) allemaal lichtjes zien.

Dit was de tag. Jullie weten nu weer iets meer over mij! Bedankt voor het lezen.


Liefs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten