zondag 1 mei 2016

FITNESS & MOTIVATION

Ik vind het spannend om deze blogpost te plaatsen, maar ik ga het wel doen. De reden? Omdat ik er 101% zeker van ben dat er meer meisjes zijn zoals ik. Ik wil het vandaag hebben over mijn lichaam, sporten en motivatie.

 Om maar even 'straight to the point' te zijn: ik ben niet blij met mijn lichaam. Ik ben nooit dun geweest en ik ben er best onzeker over. Ik zeg dit niet voor aandacht, ik hoef ook geen reacties zoals; "je bent helemaal niet dik" of  "je bent heel mooi". Als een meisje zichzelf niet mooi/dun genoeg vindt en er iets aan wil doen, wordt er meteen gedacht dat ze aandacht wil. Bij sommige meisjes is dat misschien ook wel zo, maar bij heel veel niet. Ik ben daar één van. Ik kom er eerlijk voor uit dat ik mijn lichaam niet mooi genoeg vind en er iets aan wil doen. Ik doe het voor mezelf en niet voor anderen.


There is no other reason to workout and lose weight than for yourself and your long-term health. http://rupertreviews.com/10-ways-to-burn-100-calories-in-10-minutes/:


Ik ben nu zo'n negen maanden bezig met sporten bij een kleine sportschool. Samen met een vriendin ging ik iedere week minimaal 1x sporten. We hebben ons afgelopen week uitgeschreven en hebben ons ingeschreven bij basic-fit. Daar is zoveel meer uitdaging qua fitnessapparaten. Ook omdat basic-fit elke dag bijna de hele dag open is, kunnen we er heen wanneer we willen. Dus het plan is om vaker in de week te gaan sporten.
Dan moet er natuurlijk nog motivatie zijn! Ik ben nu al negen maanden gemotiveerd om elke week naar de sportschool te gaan. Nu komt de uitdaging om meerdere keren per week naar de sportschool te gaan. Ik wil super graag verandering zien, dus dat is eigenlijk al mijn motivatie. Als je het echt wil, dan moet je er voor gaan. Je zult heus niet binnen een maand al de resultaten zien die je graag wil zien, maar met niks doen bereik je het sowieso niet! Hou dat in je achterhoofd.
Daily motivation (25 photos): 

'Every workout is progress', dat moet je onthouden. Ik weet dat het soms moeilijk kan zijn om zin te maken en je workout ook echt te doen, maar denk aan het resultaat dat je gaat halen! Stel de workouts niet uit, maar ga het meteen doen. Als het klaar is voel je je goed! En je bent natuurlijk weer een stapje dichterbij het doel dat je wil bereiken.
You Daily Health and Fitness Motivation provided by @fitpossibledailypush . Make sure you REPIN if you like seeing these quick quotes. This will help spread inspiration and motivation to more people searching!:
Voor motivatie kijk ik ook heel veel op Pinterest. Je kunt me volgen om meer inspirerende quotes en plaatjes te zien! Ik heb een apart mapje 'fitness motivation'. Neem zeker een kijkje! Voor mij werkt het heel goed.
Je kunt ook een moodboard maken met allerlei plaatjes en quotes die jouw inspireren en natuurlijk motiveren. Ik ga deze week ook een maken en deel dat natuurlijk op mijn blog!
Fitness motivation - Inspirational quotes to keep you going at the gym. This is so true!: 

Als je een sportschool te duur vindt, kun je altijd thuis workouts doen. Ik raad Blogilates aan! Zij maakt super leuke workout video's en ze is heel erg motiverend. Neem zeker een kijkje op haar YouTube kanaal als je liever thuis workouts doet.
Het lijkt me leuk om in de toekomst meerdere updates te geven over hoe het gaat en of het lukt. Zo heb ik een extra motivatie om door te gaan en ik vind het zelf altijd wel interessant om te lezen bij anderen.

Ik vind het heel fijn dat ik hier een soort van mijn hart kon luchtten. Het is natuurlijk mijn eigen blog, maar wel iedereen kan het lezen. Daarom is het een beetje spannend. Ik hoop dat ik met deze blogpost mensen heb kunnen motiveren/inspireren.
Liefs1 opmerking: