woensdag 18 mei 2016

MAC VELVET TEDDY

 Na 'Diva' en 'All Fired Up' was deze lipstick de volgende op mijn lijstje. Dit is dus mijn derde M.A.C lipstick. Ik kan binnenkort wel een blogpost maken over al mijn lipsticks, dan laat ik de andere twee zien. Maar voor nu: Velvet Teddy!

Ik was al een tijdje opzoek naar zo'n bruine tint. Velvet Teddy had ik al wel op het oog, maar ik vind de lipsticks van M.A.C best wel aan de prijzige kant (ik ben vast niet de enige). Deze lipstick kost €19,50. Die van mij komt van de Douglas (in Groningen).

Hierboven zie je een swatch op mijn arm. Het is een hele mooie bruine tint, maar in sommige lichtinvallen lijkt hij ook oranje. Het is een lipstick met meerdere kleuren, als je het zo bekijkt. Goede aankoop dus, haha!

De bovenste twee foto's zijn mijn eigen lippen zonder lipstick, de onderste twee foto's zijn met 'Velvet Teddy'

Hierboven de kleur op mijn lippen. Het is een matte lipstick (wat ook op de onderkant van de lipstick staat), maar hij voelt heel goed aan op de lippen. Een beetje romig, totaal niet droog (wat al snel gebeurt met matte lipsticks). Hij brengt daardoor heel makkelijk aan! I love it. 

Hierboven zie je de lipstick op mijn lippen, na ongeveer twee uurtjes. In die twee uurtjes heb ik mijn avondeten gegeten en zelfs daarna is er nog lipstick zichtbaar. Natuurlijk kan bijwerken geen kwaad, maar het is toch wel een teken dat dit een goede lipstick is. 

Hij geeft wel af. Ik had een glas sinaasappelsap gedronken en ik zag de lipstick op het glas zitten, maar de lipstick was nog prima. Net alsof er niks gebeurd was!


Het is zeker een draagbare kleur. Zo'n kleur die je iedere dag kunt dragen, maakt niet uit waar je heen gaat. Deze lipstick is zeker een favoriet van mij. Als je je eerste M.A.C lipstick wil kopen, raad ik je deze aan. Het is een subtiele kleur, dus je kunt er eigenlijk geen spijt van krijgen.

Bedankt voor het lezen!


Liefs!

1 opmerking: