zondag 8 mei 2016

OUTFIT OF THE DAY #2 (6/5/2016)


Vandaag de tweede outfit of the day! Ik zou outfit posts maken van de nieuwe kleding, maar de nieuwe kleding had ik hier niet aan (helaas). Wel heb ik de schoenen nieuw, haha. De oufits met de nieuwe kleding komen binnenkort. Maar vandaag; de outfit van 6/5/2016.
 


 Ik ging deze dag gezellig met mijn vriend naar de stad Leeuwarden. We hebben eerst met nog een vriendin van mij op een terrasje gezeten (lekker nachos gegeten en ijsthee gedronken) en zijn daarna samen uiteten geweest bij 'Onder de Kelders'.
 
Toen we uiteten waren, bedachten we om naar de film te gaan. We gingen naar de film 'Bad Neighbours 2', maar die draaide pas om 21:30. We moesten ons dus even vermaken en zijn na het eten naar de Prinsentuin gegaan. Daar ging mijn lieve vriendje Leroy mijn outfit filmen!
 
 
Bedankt voor het kijken/lezen!
 
Liefs.
 


2 opmerkingen

© GEJANNA
Maira Gall