zondag 12 juni 2016

MY CUP OF TEA | TAG


Ik zag bij Kim (een goede vriendin van mij) deze tag op haar blog staan. In deze tag worden de vragen gesteld die je kunt vinden aan de 'Pickwick' theezakjes. Ze heeft de tag zelf bedacht en iedereen mag hem overnemen. Daarom dacht ik, ik neem de tag over! Je kan haar antwoorden lezen op haar blog: www.kimoctober.nl

Wat is je grootste droom?
Ooit nog een keer een roadtrip maken door Amerika en dan het liefst door de U.S.A. Dat lijkt me echt geweldig. 

Welke naam zou je jezelf geven als je deze mocht veranderen?
Vroeger wilde ik altijd Jasmijn of Marloes heten. Ik vond mijn eigen naam maar niks, want niemand had mijn naam en daardoor vond ik hem raar. Maar nu ben ik blij met mijn naam, het is origineel en het maakt mij mij. Een kindje uit mijn stageklas heet Alys, dat vind ik een super mooie naam. Misschien eventueel voor mijn kind later (als ik een meisje krijg).

Wat is jouw ultieme geluksmoment?
Als ik met mijn familie, vriendinnen en/of vriend samen ben en heel veel lol heb. Samen de slappe lach hebben, daar kan ik echt van genieten.

Welke stempels zou jij in je paspoort willen?
Ik zou dus een stempel willen van Amerika. Eerlijk gezegd weet ik niet zoveel van stempels in paspoorten af, want ik heb pas sinds iets langer dan een maand een paspoort. Er staan dus nog geen stempels in. Als je per land een stempel zou krijgen, dan wil ik van elk land dat ik bezoek in Amerika een stempel. 


Wat is jouw favoriete sprookje?
Sneeuwwitje! Dat komt vooral door de dwergen haha, die vind ik het leukst. Hey ho, hey ho! 

Waar ben je dankbaar voor in het leven?
Dat ik gezegend ben met mijn familie, vrienden en mijn super lieve vriend. Ook ben ik er dankbaar voor dat ze allemaal gezond zijn.

In welk tijdperk had je wel willen leven?
Ik zou wel willen weten hoe het was in de tijd dat ik geboren ben, dus in de 90's.

Hoe ziet je ideale vrije dag eruit?
Lekker chillen met eten en series/films/youtube.

Met wie zou je voor een dag willen ruilen?
Ik zou wel eens voor een dag Beyonce willen zijn. Het klinkt misschien heel standaard, maar ik zou wel eens willen weten hoe haar leven is zonder al de "fame". Zij heeft vast ook haar mindere dagen of dagen waarop ze geen make-up op heeft en niet de perfecte outfit aan heeft.

Van welke kleine dingen word jij gelukkig?
Een knuffel en een kus van mijn vriend kan al genoeg zijn om mijn dag helemaal goed te maken. Ook complimentjes van wie dan ook maken mij heel erg blij.

Waar voel je jezelf het meest op gemak?
Bij mijn vriendinnen en bij mijn vriend. Daar kan ik lekker mezelf zijn en niemand die het iets uitmaakt.


Ook bij mij ben je vrij om de tag over te nemen! Bedankt voor het lezen.


Liefs!

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke tag! Ik ga 'm binnenkort zeker overnemen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aaah leuk, laat me het weten als je hem online hebt staan!

      Verwijderen