woensdag 1 juni 2016

SPORT UPDATE #1 | MEI

Afbeelding: Tumblr.

Mijn eerste sport update! Begin deze maand had ik een bericht gepost over fitness & motivation. Daarin had ik verteld dat ik meer wilde gaan sporten en dat ik updates bij zou houden. Vandaar deze eerste update!

Inspirational Fitness Quote - Motivational Quotes: 18 Fitness Quotes to Inspire You to Work Harder | Shape Magazine:

Het ging de afgelopen weken heel erg goed. Ik heb deze hele maand bijna elke week drie tot vier keer gesport. Behalve afgelopen week (23/5 - 29/5), toen had ik zo ontzettend veel te doen voor school dat het sporten er een beetje bij in schoot (en ook de blogposts). Daar baalde ik we heel erg van, maar het was even niet anders. Ik heb trouwens de 29e nog wel een uur gelopen en hardgelopen (volgens FitApp meer dan 300 calorieën verbrand, yas!). 

Als dit bericht online komt is het 1 juni, dus een nieuwe maand. Ik wil deze hele maand een challenge proberen die ik zelf heb bedacht. Deze maand lang geen frisdrank, chips, koekjes en snoepjes. Ook wil ik proberen om alleen water en thee zonder suiker/zoetje te drinken. Zo nu en dan melk.

Ik ben benieuwd of het gaat lukken, haha. Ik ga in ieder geval mijn best doen. Natuurlijk ben ik geen specialist in voeding etc, maar het lijkt me niet dat dit kwaad kan. 

Sporten! Het creëren van goede #energie en lekker in je vel zitten! Het zet m'n creatieve geest aan het denken en zet mijn negatieve gedachten aan de kant.:
Ik wil de komende maanden lekker doorgaan met sporten. Het is binnenkort ook al weer zomervakantie, dus extra veel tijd! Sporten is ook echt iets wat ik leuk ben gaan vinden en het voelt niet meer als een verplichting. Ik zie nog niet perse hele veranderingen qua lichaam, maar ik voel me zeker fitter! 

Ik heb het al gezegd in mijn fitness & motivation blogpost dat ik dit doe voor mezelf, niet voor anderen. Ik hoef geen commentaar dat ik niet dik ben of dat ik aandacht zoek. Ik ben zelf gewoon niet gelukkig met mijn lichaam en heb besloten om daar op een gezonde manier iets aan te doen. Het is natuurlijk ook om fitter te worden en meer conditie op te bouwen!


Bedankt voor het lezen!


Liefs!

3 opmerkingen: