woensdag 29 juni 2016

TIPS VOOR EEN REGENACHTIGE DAG


Op het moment dat ik dit schrijf is het heel erg hard aan het regenen buiten. Hmm, eind juni? Nederland, wat is dit? Het is officieel zomer, dus laat dat ook merken alstublieft. Helaas kunnen we het weer niet sturen, dus moeten we de regen hoe dan ook accepteren. Vandaag heb ik voor jullie tips voor een regenachtige dag; wat kun je doen?

Tip 1: doe je oordopjes in en zet leuke muziek op. Op het moment dat ik dit schrijf luister ik naar de afspeellijst die je op de foto ziet. Gewoon forceren dat het zomer is, haha. Tijdens het muziek luisteren kan je een boek gaan lezen die je bijvoorbeeld al heel lang thuis hebt liggen, omdat je er nooit aan toe kwam. Dit is het moment!

Tip 2: over boeken gesproken, ik heb zelf een 'Wreck This Journal' thuis liggen. Als jij er ook een thuis hebt liggen, kun je er een paar opdrachten uit doen. Zo vliegt de tijd ook voorbij en wie weet is het dan al weer klaar met regenen! (Als je niet weet wat 'Wreck This Journal' is, klik hier voor uitleg).

Tip 3: ruim je kledingkast op! Trek alles uit de kast en ga alles grondig sorteren. Wat draag ik wel, wat draag ik niet? Zo heb je een netjes gevoel en kan je gelijk de kleding vooraan hangen/leggen die bedoeld zijn voor de zomer (kun je even lekker forceren dat het wel zomer is). Twijfel je over een bepaald kledingstuk? Dan is dit wel een leuke tip wat ik laatst las op internet: je hangt de kleding waarover je twijfelt aan haakjes in je kast. Draai de haakjes om van de kleding stukken waar je over twijfelt. Als je het kleding stuk gedragen hebt, draai je het haakje om en hang je het weer terug.

Tip 4: de kleding die je nog over hebt waar niets aan beschadigd is kun je nog gaan verkopen. Maak mooie foto's en plaats ze op internet!

Tip 5: begin een eigen blog. Dit vind ik zelf super leuk om te doen en ik raad het je zeker aan. Het maken van de lay-out alleen is al super leuk en de tijd vliegt dan voorbij. 

Tip 6: begin een YouTube kanaal. Ook super leuk! Ik zit er zelf ook over na te denken of ik het weer wil doen, maar vind het een beetje spannend (hihi). 

Tip 7: ben je gezellig met vrienden, familie of je vriendje/vriendin? Dan kun je altijd ouderwets de bordspellen erbij pakken. Nog leuker en gezelliger: laat iedereen zijn/haar telefoon inleveren en geniet van het moment samen! 


Er zijn natuurlijk nog veel meer tips, maar ik vind het voor zover eerst wel weer even genoeg. Hopelijk overleef jij zo je regenachtige dag!

Wat is jouw beste tip voor een regenachtige dag?


Liefs!

2 opmerkingen: