zondag 19 juni 2016

HORLOGES €20 OF LAGER | TOP 5

Aangezien horloges helemaal 'hot' zijn, besloot ik om het internet in te duiken en op zoek te gaan naar (naar mijn mening) leuke horloges die niet duurder zijn dan €20. Dat scheelt jullie een hoop zoekwerk en ik vond het ook nog eens leuk om te doen. Dus vandaag voor jullie een top 5 horloges voor €20 of lager.
Dit horloge heeft wel wat weg van de 'Daniel Wellington' horloges. Het grootste verschil is de prijs! Dit horloge kost €20,00 en is te koop bij Forever21. Het horloge is in het zwart en in het goud/bruin te bestellen. Ik vind hem er heel chique en mooi uitzien!


Dan nog een horloge van Forever21. Ik vind dit horloge heel erg leuk, vooral het olifantje in het midden. Het horloge is alleen te koop in deze bruine kleur voor €18,00.Dan deze! Met een wereldkaart, super leuk. De prijs is zeker heel fijn. Het horloge kost namelijk maar €5,41 op Aliexpress

Doordat het horloge van Aliexpress zo goedkoop is, weet ik niet zeker of de kwaliteit wel zo goed is (maar ja, dat weet ik van allemaal niet). Wil je iets meer zekerheid, dan is er nog een zelfde soort horloge die iets duurder is. Deze kosten €20,00 per stuk op Webstash.


Niet de scherpste foto, maar je snapt het idee. Dit horloge is ook zo leuk. Chique en toch schattig. Het horloge is maar in één kleur te koop en dat is de bruine kleur die te zien is op de foto. Dit horloge kost €8,00 op Byblonde.

En dan de laatste alweer (helaas is ook deze foto niet zo heel scherp). Je merkt waarschijnlijk wel waar mijn voorkeur naar toe gaat haha, printjes in de binnenkant met een effen bandje! Ook deze vind ik weer ontzettend leuk. Het is met een aztec printje. Dit horloge is te koop met een bruin, wit of zwart bandje. Ze kosten €12,95 per stuk op deallerleukste.nl.


Dit was mijn top 5 van horloges tot €20 euro. Zo kun je ook een leuke horloge scoren zonder er veel voor te betalen. De kwaliteit is misschien minder goed dan de duurdere horloges, maar wel stukken goedkoper. Als jullie nog leuke horloges weten die niet duurder zijn dan €20, laat het me dan zeker weten in de reacties!

Welk horloge vind jij het leukst?


Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten