woensdag 13 juli 2016

ik lijk op een klein kind | weekvlog

Weer eens iets anders dan anders.. Ik heb twee weken geleden een nieuwe camera aangeschaft: de Canon G7X (review hiervan komt zondag online). Daarmee wil ik van alles vastleggen voor later. Maar als ik dan al mijn leven vastleg, waarom dan niet delen op mijn blog? Ik vind het super spannend om dit online te zetten, even dat je het weet. Als je dit leuk vindt om te zien, dan hoor ik dat graag. Ik film alles sowieso voor mezelf, maar als je het leuk vind om te zien dan kan ik het altijd delen. Oh ja, niet alle weekvlogs worden een halfuur hoor (hoop ik)! Deze week had ik mijn camera nieuw en was ik iets te enthousiast met filmen. Ach, kun je in ieder geval niet zeggen dat het een te korte vlog is!

Geen opmerkingen

Een reactie plaatsen

© GEJANNA
Maira Gall