zondag 24 juli 2016

MAKE-UP EN NAGELLAK CATRICE/ESSENCE | REVIEW

Deze producten zag ik bij Kruidvat; het contouring palet en het nagellakje van Essence en een oogschaduw palet van Catrice. De verleiding was te groot, dus ik heb ze meegenomen. In deze blogpost ga ik vertellen wat ik van de producten vind en ik laat jullie foto's zien van de producten en de swatches. 


Als eerst: het oogschaduw palet van Catrice. Er waren meerdere paletten met andere kleuren. Ik ben gegaan voor deze 'nude' tinten. Dit is toch wel iets waar ik me meer veilig bij voel. Met kleur heb ik niet zoveel, je zult mij dan ook niet snel zien met bijvoorbeeld roze oogschaduw. Ook hou ik ervan om een lipkleur te gebruiken, dus vandaar dat ik het bij mijn ogen graag 'nude' houd. Natuurlijk is het voordeel van 'nude' tinten ook dat het overal bij past.

De kleuren in het palet zijn naar mijn mening goed gepigmenteerd. Ik hoefde niet veel laagjes aan te brengen. Bij de swatches zie je wel dat hoe donkerder de kleur wordt, hoe meer pigment. Maar dat is ook logisch. Ik ben erg tevreden over dit palet!

Het palet kost €4,99 en is dus te koop bij Kruidvat.

Dan iets wat ik nog nooit eerder had aangeschaft, een contouring palet! Het leek me toch wel eens leuk om het te proberen. Ik maak altijd foto's voordat ik ga swatchen (zodat het er mooier uitziet), maar iemand anders was me voor in de winkel. De vegen zag ik pas bij thuiskomst helaas, maar het is even niet anders. Ik vind het palet super handig en compact. Bronzer, highlichter en blush zitten bij elkaar in en het palet is niet heel groot. Makkelijk om mee te nemen! Bij de swatches leken ze iets meer gepigmenteerd dan op mijn gezicht. Bij de brozer vind ik dat niet erg, omdat het dan wel heel donker zou zijn. Maar van de highlighter en de blush vind ik dat wel jammer. 

Ondanks dat het een beetje tegenviel, vind ik het een goed palet om te beginnen. Ook is het palet niet duur, €3,99 bij Kruidvat.

Hier heb ik de oogschaduw palet en het contouring palet gebruikt.

En dan als laatst; de nagellak. Een ander soort potje dan ik gewend was van Essence, dus dat was al een reden om het te proberen. Ik heb gekozen voor een lichtroze lakje, omdat het zomer is (ook al klettert het regen nu tegen mijn raam, het gaat om het idee). Het nagellakje is gemaakt met natuurlijke producten, dus dat klinkt ook wel goed. De dekking is na één laagje redelijk goed, maar ik heb voor de zekerheid toch twee laagjes gedaan. Het nagellakje heeft het niet heel lang overleefd zonder dat er kleine randjes misten, maar dat komt vooral door mijzelf (ik ben gewoon niet zo'n held in nagels lakken). Verder bleef het vrij lang zitten. Ik ben tevreden!

Je hebt vijf verschillende pastel kleuren. Dit is nummer 03 'Happy Nails'. De lakjes kosten €1,99 per stuk.


Als je maar één make-up product mocht gebruiken (op je gezicht), welke zou dat zijn?


Liefs!

2 opmerkingen:

  1. Vooral die oogschaduw vind ik fantastisch! Ik ga 'm zeker eens onthouden. Zelf ben ik echt een grote liefhebber van eyeliner. Die mag daarom ook nooit ontbreken, haha. Ik kan niet zonder!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind de oogschaduw ook fantastisch! En ja, dat van de eyeliner herken ik hihi. Alleen door mijn blonde wimpers moet er wel mascara bij, anders lijkt het zo raar!

      Verwijderen