woensdag 27 juli 2016

NYC EXPERT LAST MATTE LIP LACQUER | REVIEW

Het begint wel op een beautyblog te lijken, haha! Vandaag weer iets over make-up: deze twee NYC matte lip lacquers. Ik ben dol op matte lipkleurtjes en deze twee kwam ik tegen in het Kruidvat in Limburg (vakantie). Ik besloot deze twee kleurtjes mee te nemen. Er zijn meer kleuren, maar die waren uitverkocht. In deze blogpost laat ik de producten zien en vertel ik mijn mening.Dit zijn de twee kleurtjes. De kleur 800 Noho Matte Nude en de kleur 820 Bowery Matte Berry. 

Ik begin met deze kleur; 800 Noho Matte Nude. De naam zegt het eigenlijk al, het is een nude kleur. Bij mij lijkt de kleur iets meer bruin/oranje, omdat ik zo'n lichte huid heb. Maar nog steeds super draagbaar. Echt zo'n every day lipkleur. Ik vind de structuur heel erg fijn, maar soms iets te korrelig (kun je misschien hier onder op de foto zien, links boven). Ik vind het vooral fijn, omdat het heel romig is en toch mat. Bij sommige matte lipkleuren drogen je lippen op en je lipkleur gaat korrelen, dat vind ik niet mooi staan en ook niet lekker voelen, maar daar heb je bij deze lipkleuren geen last van! Ook is de pigmentatie heel goed, ik had niet veel laagjes nodig om de kleur goed te zien.

Hier zie je hoe het staat op mijn lippen bij mijn huidskleur.

Dan deze kleur; 820 Bowery Matte Berry. Ook deze naam zegt het al, het is een berry kleur. Vrij paars en neigt een beetje naar rood. Iets heftiger dan de vorige, maar ook een draagbare kleur (vind ik zelf). Weer het zelfde verhaal als bij de vorige, erg fijne structuur en goede pigmentatie.

Ook hier kun je weer zien hoe de kleur op mijn lippen en bij mijn huidskleur staat.Hier zie je de swatches van beide kleuren. 

Deze NYC lip lacquers zijn te vinden bij Kruidvat voor €3,99 per stuk. Dat vind ik een goede prijs, want de structuur is fijn, de pigmentatie is goed en ze blijven redelijk lang zitten!

Er zijn nog meer kleuren verkrijgbaar, kijk daarvoor even op de website of ga even langs in de winkel!

Welke kleur vind jij het mooist?


Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten