woensdag 20 juli 2016

WHAT I BOUGHT | MINI SHOPLOG

Precies een week geleden heb ik dit gekocht in Groningen. Ik was al in Groningen, omdat ik bij mijn vriend was dus een vriendin kwam langs. Mijn vriend moest al vroeg werken dus zijn wij nog even gaan shoppen. Het was een geslaagd dagje en ik heb ook nog eens leuke dingen gescoord!


Als eerst; dit gestreepte rokje! Ik zocht nog een leuk rokje voor in de zomer die iets weg had van een skaterskirt. Ik vind strakke rokjes mooi, maar ik voel me daar niet altijd prettig bij met mijn lichaam. Ik zag dit rokje hangen en ik dacht yes jij bent van mij. Het rokje is te vinden in de Primark voor €5!

Dan nog een item dat van de Primark komt. Dit super leuke korte broekje! Het broekje is simpel zwart, maar door de gaten en scheuren wordt het toch een beetje speciaal. Ik heb dit broekje niet aan op de foto, want ik had per ongeluk de verkeerde maat (oops). Maar mijn lieve vriendje heeft een andere maat voor mij gehaald! Oh ja, leuke verrassing bij de kassa: op het kaartje stond €13, maar toen de vrouw achter de kassa hem scande bleek het broekje €5.

Dan deze neppe helix piercing. Ik wil heel erg graag een echte, maar ik moet geld besparen voor de vakantie. De helix piercing komt er dit jaar nog wel denk ik, maar dan laat ik het natuurlijk weten! Maar toen zag ik bij de Six een neppe, dus waarom niet proberen? Helaas kon ik hem niet in het zilver vinden, want ik ben echt een zilver type haha. Maar dit is ook leuk, eens een keer iets anders dan normaal. Hij zit prima en doet geen pijn of iets in die richting. Voor €3,95 vind ik het best het proberen waard!

Dan alweer het laatste ding; een Sleek contouring palette. Ik liep met Silke door de ICI Paris en we waren wat aan het rondneuzen. Toevallig had ik nog een €10 bon in mijn portemonnee zitten, dus kon ik er mooi wat van kopen. Na heel lang gekeken te hebben, gingen we richting de uitgang met lege handen. Maar toen, naast de uitgang, een klein tafeltje met Sleek paletten voor het gezicht. Silke en ik waren mega enthousiast en namen beide één mee. Ik heb voor dit palette gekozen. Laatst had ik ook die van Essence gekocht die hier mega veel op lijkt, i know. Maar ik had toch nog een bon en misschien kan ik gaan vergelijken in een andere blogpost. Dit palette kostte €13,49.


Welk geshopte item vind jij het leukst?


Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten