woensdag 24 augustus 2016

SPORT UPDATE #3 | JULI

Afbeelding: Tumblr.

Niet helemaal het begin van de maand, maar beter laat dan nooit. De sport update van augustus komt wel gewoon op de eerste van september. Maar vandaag hebben we het over de maand juli! Deze maand was ik twee weekjes op vakantie, dus kon ik maar twee weekjes naar de sportschool. 

Die twee weekjes ben ik elke week drie keer gaan sporten, dus daar ben ik wel trots op. Altijd sowieso een uur (meestal langer). Ik let nog steeds wel op wat ik eet en drink, dus in plaats van frisdrank een glas water en in plaats van een koekje een appel. 

Na die twee weken ging ik op vakantie naar Limburg met mijn ouders en broertje voor twee weken (en mijn vriend ging vijf dagen mee). Op vakantie heb ik dus niet in een sportschool gesport, maar we hebben gezwommen, gefietst en ontzettend veel gelopen. Ik vind dat ik dat ook mag meetellen. Natuurlijk eet je wel sneller ongezond op vakantie, maar dat hoort er een beetje bij. Ik heb er wel op gelet dat ik veel water dronk en veel fruit at.

Ik ben dus wel aardig tevreden over de maand juli. Natuurlijk had ik liever wel in de sportschool gesport, maar dat kon gewoon niet. In augustus maar inhalen!

Korte maar duidelijke update, haha. Omdat het zo'n kort "verhaaltje" is, doe ik er nog wat motiverende quotes bij!

Ben jij ook bezig met sporten? 

Liefs!

3 opmerkingen:

 1. Mijn plan is om wel te beginnen met hardlopen, omdat ik mijn conditie erg mis, doordat ik niet meer sport... Ik moet alleen nog even een goede sportlegging hebben en off I go! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. H&M voor leuke sportspulletjes, hihi! Dan heb je ook meer zin in sporten ;)

   Verwijderen
 2. Super dat je er trouwens op let om niet teveel ''ongezond'' te eten! En water is altijd goed, hihi :) En natuurlijk vet lekker als het lekker koud is, maar dat wist je wel van mij :)

  BeantwoordenVerwijderen