maandag 22 augustus 2016

Waar ben ik? | Personal Update


Op het moment dat ik dit typ is het weer typisch Hollands zomerweer: regen dus. Het ideale moment om wat van me te laten horen, want na bijna een maand geen blogposts is dat echt wel nodig. Ik leg jullie in deze blogpost alles uit.

Oke, de hoofdreden waarom ik even niets van me liet horen... Ik heb heel lang getwijfeld of ik dit wel wilde delen maar ik ga het toch doen. Het laatste weekend van de vakantie met mijn ouders en broertje in Limburg kregen wij een telefoontje met het bericht dat een jongen in onze omgeving een einde aan zijn leven had gemaakt. Wij kenden deze jongen, maar vooral zijn ouders goed. Dit was schrikken voor ons allemaal. Daardoor had ik niet zoveel behoefte om leuke blogposts online te gooien en daar was ik eerlijk gezegd ook niet echt mee bezig op dat moment. De week na de vakantie was een heftige week. Die week was de begrafenis. Je snapt hopelijk wel dat ik dan niet echt met mijn hoofd bij mijn blog zat.

Dat was dus één week, maar de week erna ging ik met mijn vriendinnen naar Terschelling. Hele geslaagde week en afleiding. Zul je wel denken; wat een raar moment om te gaan feesten, maar deze week stond al een halfjaar op de planning en we konden beter het beste er van maken dan de hele dag verdrietig zijn (toch?). Ik had dus geen blogposts ingepland staan voor de week dat ik wegging, dus vandaar die week ook niks op mijn blog.

De week erna heb veel gewerkt, leuke dingen gedaan en gesport. Zo ben ik een dagje onverwachts naar Wildlands geweest, verrassing van mijn lieve vriendje. Daar komt deze week nog wel een blogpost van online!

Dus even drie weekjes "vakantie" gehad van mijn blog, maar nu ben ik weer terug!

Vanaf vandaag wil ik weer gaan schrijven en het bij gaan houden, omdat ik het dus echt heel leuk vind om te doen. Dus het had niets te maken met dat ik het niet meer leuk vind of dat ik geen ideeën meer heb of iets dergelijks, het was even een nare week. Vanaf nu weer elke woensdag en zondag (probeer ik!).

Nu weet je even hoe het zit en ben je weer op de hoogte. 


Liefs!

2 opmerkingen

  1. Altijd vreselijk om zulk nieuws te krijgen en te verwerken.. je kan er gewoon niet bij met je gezonde verstand..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja het was zeker schrikken, ik zit er nu nog steeds wel een beetje mee. Ik denk dan vooral aan hoe het met het gezin gaat en of ze het ooit wel een plekje kunnen geven..

      Verwijderen

© GEJANNA
Maira Gall