woensdag 14 september 2016

MILANI AMORE MATTE LIP CRÈME | REVIEW


Eindelijk weer een blogpost! Vandaag over deze drie geweldige lipkleuren die ik nog geen week geleden heb besteld. Ze zijn van het merk 'Milani' en het zijn matte kleuren. Ik ben er nu al helemaal weg van. In deze blogpost laat ik jullie kennis maken met deze drie kleuren van de Milani Amore Matte Lip Crèmes.

Hier boven zie je de nummers van de kleuren; 12 'Loved', 15 'Gorgeous' en 19 'Covet'. Er zijn nog veel meer kleuren, maar om die allemaal te kopen is een beetje teveel van het goede. Ik mocht van mezelf drie kleuren uitzoeken en dat zijn deze drie geworden.

Hier boven zie je de swatches. Op sommige plekjes nog niet helemaal opgedroogd (geen geduld), maar waar het wel opgedroogd is daar kun je zien hoe mooi mat het wordt. 

Dan de kleuren op mijn lippen. Ik ga het rijtje van de swatches af, dus ik begin bij 'Loved'. Mijn favoriete kleur van de drie. De kleur is niet super opvallend en ook niet te donker, het past dus eigenlijk overal bij. Een kleurtje dat je het hele jaar door kunt dragen.

Dan is 'Covet' de volgende in het rijtje. Een donkerbruine kleur. Erg gewaagd, ik weet het, maar toch wilde ik het gewoon proberen. Ik vind het heel eerlijk gezegd niet eens heel erg staan. Het is natuurlijk wel een kleur dat je naar mijn mening in de herfst/winter draagt, maar gelukkig komen die seizoenen er al weer aan. 

Last but not least de kleur 'Gorgeous'. Ook deze vind ik heel mooi, vooral bij mijn blonde haar. Daardoor wordt de kleur voor mijn gevoel nog feller. Dit is een kleurtje dat ik meer vind passen bij de lente/zomer.

Ik ben tevreden met alle drie kleuren. Ik heb ze online besteld dus dat is altijd wel een beetje afwachten hoe het gaat worden. Het wordt wel droog op je lippen (omdat het mat is), maar niet storend droog. Wel raad ik aan om voordat je de kleur gaat aanbrengen iets van lippen balsem aan te brengen (laten intrekken) of even je lippen te scrubben. Dat helpt bij mij in ieder geval wel. Ook moet je een beetje oppassen met dubbele lagen aanbrengen, dan kan het korrelig worden. Maar ondanks dat alles ben ik heel tevreden. De kleuren blijven lang zitten (zelfs na het eten en drinken) en geeft bijna geen kleur af. Ook hydrateert het je lippen door vitamine A & C.

 Milani is dierproefvrij en is te bestellen op Boozyshop.nl, tenminste daar heb ik ze besteld. Ik heb per stuk €9,99 betaald, wat ik niet duur vind voor zulke goede producten.

Hieronder nog de ingrediënten:
Isododecane, Trimethylsiloxysilicate, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Kaolin, Flavor (Aroma), Hydrogenated Polyisobutene, Synthetic Beeswax, Silica Dimethyl Silylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Tocopheryl Acetate. +/- May Contain: , Red 30 Lake (CI 73360), Titanium Dioxide (CI 77891), Red 6 Lake (CI 15859), Red 7 Lake (CI 15850), Yellow 5 Lake (CI 19140), Manganese Violet (CI 77742), Red 27 Lake (CI 45410), Red 28 (CI 45410), Iron Oxide (CI 77491, CI 77492, CI 77499).


Welke van de drie vind jij de mooiste kleur?


Liefs!

2 opmerkingen: