maandag 12 september 2016

Snelle update

Afbeeldingsresultaat voor tumblr laptop
Even snel wat typen, zodat jullie op de hoogte zijn. Mijn laptop gaat nog steeds niet aan en deze week ga ik langs een zaak om het na te laten kijken. Dat is dus al één ding waarom er zo weinig posts zijn. Nog een ding, ik weet niet of ik het al heb verteld, maar ik heb een lange week. Rooster van school: maandag, dinsdag en woensdag van 10:15 tot 17:15, daarnaast ook nog sporten. Donderdag en vrijdag stage + donderdag werken. In het weekend werken, sociaal zijn, sporten en bezig met school. Druk druk druk! Ik ben dus op zoek naar vaste dagen dat ik bezig kan met mijn blog. Het komt helemaal goed, ik stop niet (want er moeten natuurlijk ook leuke dingen gedaan worden, zoals bloggen). Mijn blog is daarom op een lager pitje en heeft nu geen vaste dagen. Ik probeer deze woensdag weer een blogpost online te hebben! Bedankt voor het begrip, love love love.


Liefs!

Geen opmerkingen

Een reactie plaatsen

© GEJANNA
Maira Gall