vrijdag 2 september 2016

SPORT UPDATE #4 | AUGUSTUS

Afbeelding: Tumblr

Hello sunshine's. Het is alweer tijd voor de sport update van augustus. Ik plaats deze update vandaag in plaats van woensdag, omdat mijn laptop alweer niet reageert op de oplader. De laptop is helemaal leeg en ik krijg er geen leven meer in. Vandaar dat er woensdag geen blogpost online kwam. Nu heb ik van mijn lieftallige broertje zijn laptop mogen lenen en staat er weer iets voor jullie op mijn blog! Dus geniet maar extra veel van deze blogpost, haha. 
In mijn sport update van juli had ik al verteld dat ik vanwege de vakantie in Limburg minder kon sporten. Dat zou ik in augustus inhalen had ik gezegd, maar wat ik even vergeten was is dat ik ook een weekje op Terschelling was. Oops, maar ik heb wel gesport in de overige drie weken!

Afbeeldingsresultaat voor sport pics tumblr
De eerste week (1 t/m 7) was de week na vakantie en de week van de begrafenis. Dat was nogal heftig en net die week moest ik super veel werken (omdat ik net twee weekjes vrij had gehad). Toch is het me gelukt om er een uitstapje naar de sportschool tussen te proppen. Helaas weinig, maar ondanks de rotweek ben ik wel gegaan.

De tweede week (8 t/m 14) was ik dus een weekje op Terschelling.

De derde week (15 t/m 21) moest ik weer een aantal dagen werken, maar ik ben wel één keer naar de sportschool geweest en één keer gaan hardlopen. Met hardlopen heb ik bijna 7 km gelopen/hardgelopen. Daar ben ik best wel trots op. 

De vierde week (22 t/m 28) ben ik twee keer naar de sportschool geweest en ik ben weer één keer gaan hardlopen (ongeveer 4 km). Het gaat al de goede kant op!

En de "vijfde" week (29 augustus t/m 4 september) is deze week, nu deze blogpost online komt. Deze tel ik er ook nog bij, omdat dit mijn beste week is als ik deze meetel met augustus. Vandaag is het vrijdag, dat betekent dat de week nog niet is afgelopen en dus een gedeelte nog moet gebeuren (maar dat komt zeker goed!). Maandag heb ik bijna 10 km gelopen/hardgelopen (echt trots!), woensdag ben ik naar de sportschool geweest en heb ik samen met een vriendin de groepsles xcore meegedaan (voor het eerst een groepsles, best pittig), morgenochtend ga ik weer hardlopen en zondag ga ik weer naar de sportschool. Dat betekent dus in totaal vier keer sporten. 

Afbeeldingsresultaat voor you can do it tumblr
Zoals ik al zei sport ik deze week vier keer in totaal. Ik wil het altijd aanvullen tot vier. Sport ik twee keer? Dan ga ik twee keer hardlopen. Sport ik drie keer? Dan ga ik nog één keer hardlopen. Ik dacht dat ik in de vakantie mega veel tijd zou hebben voor sporten, maar dat was toch een beetje anders. Ik baal er best wel van, maar soms was het gewoon niet anders. Gebrek aan motivatie is het in ieder geval niet en daar ben ik wel heel erg blij mee.

Het schooljaar is weer begonnen, dus het is wel een beetje afwachten of het lukt (vier keer in de week). Mijn nieuwe rooster is namelijk drie dagen van 10:15 tot 17:15 school en dan nog twee dagen stage. En dan ook nog werken op donderdagavond en in het weekend. Maar ik kan altijd nog voor schooltijd gaan sporten/hardlopen, in de avonden en in het weekend. Ik ga het zeker proberen en ik wil heel graag dat het lukt. Het mooiste zou zijn als ik in mijn volgende sport update kan zeggen dat ik elke week sowieso vier keer heb gesport per week (in totaal, dus hardlopen en sportschool). Dat is dus een beetje mijn doel deze maand.


Dit was weer eens wat meer tekst en wat meer ingezoomd op de weken. Dit vind ik wel een fijne manier van terugblikken voor mezelf.

Heb jij ook een doel voor het sporten? 


Liefs!


Alle afbeeldingen komen van Tumblr.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten