woensdag 19 oktober 2016

SPORT SHOES | FITNESSAfbeelding: Tumblr.com

Zoals jullie weten ben ik bezig met sporten. Daarvoor gebruik je natuurlijk sportschoenen. Ik gebruik dezelfde sportschoenen voor de sportschool en voor het hardlopen, dus na twee jaar is het dan wel eens tijd voor nieuwe sportschoenen! Ik heb een paar leuke sportschoenen gespot op internet en die wilde ik wel graag delen. Misschien kunnen jullie me dan helpen met kiezen. Kijk je mee?

Ik heb allerlei schoenen van Nike uitgekozen. Dat komt omdat ik heel erg houd van dit merk als het gaat om sportschoenen. En nee, ik ben niet gesponsord!Afbeeldingsresultaat voor sport shoes nike women
Het eerste paar. Het leukste aan deze schoenen vind ik de kleur! Ik houd veel van zwart en wit, maar dat zijn mijn sportkleren ook al.. Vandaar dat het kleurtje mij erg aanspreekt. Ik vond het plaatje op Google en helaas kwam er geen webshop tevoorschijn. Ik heb dus geen idee hoe duur, waar ik ze kan bestellen en welk soort schoen het is.
Dan deze, ook hier vind ik de kleur het leukst! Deze kleur groen is echt mijn kleur, i love it.

Prijs: €109,95
 Webshop: zalando.nl
Soort schoen: Nike Performance Free Run
Dit is dezelfde schoen als hierboven. Deze is ook weer met een soort zalm kleurtje. 

Prijs: €109,95
 Webshop: zalando.nl
Soort schoen: Nike Performance Free Run

Dan kan natuurlijk deze 'kleur' niet ontbreken: zwart met wit! Ondanks dat ik net zei dat een kleurtje mij wel aansprak, vind ik deze schoenen toch eigenlijk ook wel heel erg leuk! Dit is trouwens weer dezelfde als de twee schoenen hierboven.

Prijs: €109,95
 Webshop: zalando.nl
Soort schoen: Nike Performance Free Run

super-saler.biz - Black nike black running shoes
Deze schoenen vind ik ook echt super! Weer zwart en wit of course, haha. Ik kon alleen de webshop niet vinden.. Alleen dit plaatje vond ik op Google dat leidde naar een blog. Dus als iemand het weet, help me out!

Dit was een soort van top 5 van de sportschoenen. Het staat niet op favoriet, gewoon willekeurige volgorde! Hopelijk weet een van jullie waar ik de eerste en de laatste schoenen kan vinden! 

Welke vind jij het allermooist?


Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten