woensdag 2 november 2016

SPORT UPDATE #6 | OKTOBER


Afbeelding: Tumblr.

Wauw, het is al november. Hoe dan? Voor mijn gevoel is het jaar voorbij gevlogen, want ondanks dat het nog maar begin november is, kunnen we wel zeggen dat het volgende maand al de laatste maand van 2016 is. Maar daar hebben we het nu niet over, vandaag gaan we namelijk de maand oktober bespreken! 


Deze maand zou ik minimaal een week lang proberen om elke dag eventjes hard te lopen en ik zou mijn afstanden ook delen met jullie. Het is me die week 5/7 dagen gelukt. Voor de twee overige dagen had ik ook echt een terechte reden en ik baalde dan ook dat ik niet kon. 3 van de 7 heb ik buiten hardgelopen en die andere 2 dagen heb ik op de hardloopband gestaan in de sportschool.

Afbeeldingsresultaat voor running tumblr
Afbeelding: Tumblr.

De eerste week (3 t/m 9) ging ik de challenge aan. Ik heb mijn "activiteiten" bijgehouden in de app Runkeeper. Dit vind ik een hele fijne app, want het houdt van alles bij door je GPS te gebruiken. De app vertelt je hoeveel km je hebt gelopen/hardgelopen, hoe lang je erover hebt gedaan, hoeveel minuten je doet over één km en hoeveel calorieën je hebt verbrand. Daarnaast kun je ook nog je route zien.

Mijn resultaten:

Maandagavond 3 oktober

Kilometers: 5,8
Duur: 1 uur en 4 minuten
Calorieën: 353

Dinsdagavond 4 oktober

Kilometers: 3,67
Duur: 30 minuten
Calorieën: 254

Donderdagmiddag 6 oktober

Kilometers: 2,01 km
Duur: 18 minuten
Calorieën: 136


Op woensdag en zondag ben ik wezen sporten en daar heb ik (naast het sporten met gewichten) 10 tot 15 minuten achter elkaar hardgelopen op de hardloopband. Op vrijdag en zaterdag lukte het echt niet om te gaan hardlopen, waar ik zelf ook van baal.

De week erna (10 t/m 16) heb ik één keer hardgelopen en twee keer gesport. Van dat hardlopen is het resultaat: 

Maandagavond 10 oktober

Kilometers: 3,32
Duur: 30:32
Calorieën: 214

Afbeeldingsresultaat voor disneyland paris tumblr
Afbeelding: Tumblr.

De derde week (17 t/m 23) ben ik een midweek naar Parijs geweest met mijn gezin en Leroy. Dit heb ik niet verteld in verband met inbraak etc. Ik vind het niet fijn als het online staat dat ik weg ben. Maar omdat ik naar Parijs was heb ik niet veel kunnen sporten (en heb ik ook een week geen blogpost online gegooid). Misschien wel even leuk om te vertellen: we zijn de eerste drie dagen naar Disneyland geweest en de dagen erna naar Parijs zelf. Maar ik heb een video gemaakt (die hopelijk zondag online komt) dus ik zal niet te veel verklappen! Omdat we er een midweekje waren, kwamen we vrijdagnacht weer terug. Daarom heb ik zondag (23e) nog gesport samen met Leroy.

Week vier (24 t/m 30) heb ik één keer hardgelopen en één keer gesport. Beetje jammer van mezelf, maar goed ik kan er nu niet veel aan veranderen. Ik ben ondanks de vakantie heel moe en daarnaast ook nog druk met school. Vandaar dat ik er niet zoveel aan toe kwam.

Resultaat van één keer hardlopen

Maandagavond 24 oktober

Kilometers: 4,33
Duur: 54 minuten
Calorieën: 245


Dit was de update van oktober. Over het begin van de maand ben ik zeer tevreden, over de andere helft iets minder. Maar goed, die momenten zijn er ook.

Bedankt voor het lezen! 


Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten