zaterdag 10 december 2016

DANK U SINTERKLAASJE | PRESENTS

Afgelopen maandag was het 5 december en was Sinterklaas langs geweest om cadeau's te brengen! Zondag (4 december) vierde ik het met het gezin en Leroy en maandag vierde ik het op stage (groep 5). Beide dagen zijn zeer geslaagd en het leek me leuk om even te laten zien wat ik heb gekregen.

Dan begin ik met de cadeautjes die ik kreeg op 5 december, dus van een van de kinderen in mijn stageklas. Het is groep 5, dus de eerste keer voor ze dat ze lootjes gingen trekken. Super spannend en leuk voor ze! Iedereen was echt heel erg creatief bezig geweest (wel met ouders natuurlijk, maar dat is logisch), erg leuk om te zien. Ik heb de cadeau's gekregen die op de foto hierboven te zien zijn. Een notitieboekje, een geurkaars (appel-kaneel) en van die gelpennen! Erg blij mee!

Dan even een dagje terug: zondag 4 december! Op zondagen is Leroy vrij, dus konden we het mooi op zondag vieren. We deden als eerst een spel; iedereen kocht 3 leuk/gekke cadeautjes die voor mannen en vrouwen leuk kunnen zijn. Dan is de bedoeling dat je gaat dobbelen. Je hebt twee rondes, ronde 1 is de cadeautjes verdelen en ronde 2 is cadeautjes ruilen of van plek verwisselen, wat maar op de kaartjes is aangegeven. Super grappig. Dus je weet niet wat je krijgt. Daarbij had ik een kat gekregen die licht geeft, een waterspuit en fietslampen haha! Maar mijn moeder had ook nog (super lief) "serieuze" cadeautjes gehaald. Hier boven op de foto zie je wat ze voor mij had gehaald!

Een draadloze koptelefoon! Deze wilde ik super graag voor het sporten. Natuurlijk is het altijd fijn om met deze koptelefoon muziek te luisteren, maar voor het sporten vond ik het vooral fijn. Deze koptelefoon heeft veel bass waardoor de muziek extra leuk is om naar te luisteren (vind ik dan).

Nepkaarsen die werken met ledverlichting! Heel leuk. Ik kan ze besturen met de afstandsbediening die erbij zit. Allerlei verschillende kleurtjes zijn mogelijk!

En dan als laatst: het letter lichtbox. Ik weet niet of het zo heet haha, maar zo noem ik het nu even. Je snapt wat ik bedoel. Ik zag deze lichtbox al vaker bij YouTubers en op Pinterest etc, dus super leuk om nu ook zo'n een zelf te hebben. Ik vind het heel leuk staan op mijn kamer!

Je krijgt dus een lichtbox met drie rijen waar je letters in kunt schuiven. Van elke letter heb je meerdere, dus je kan lekker veel variëren in woorden en zinnen. Ook zitten er een paar van die symbooltjes bij, zoals dus hartjes. 

Dit waren mijn cadeautjes! Ik ben er heel erg blij mee 😊

Wat heb jij gekregen van Sinterklaas?
Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten