maandag 5 december 2016

LIEVE POEKIE ♥

Lieve Poekie, het is vandaag precies een jaar geleden dat ik afscheid van je heb moeten nemen. Mijn hele leven lang ben jij mijn maatje geweest, je was er altijd met je gemiauw en je kopjes. Als ik huilde was jij degene die het snelste naar me toe kwam, je had het altijd door. Ook al is het een jaar geleden, ik mis je nog steeds. Je bent heel oud geworden (nog ouder dan ik!) en je hebt een mooi leven gehad. Omdat je een groot deel uitmaakt van mijn leven bent, vond ik dat je wel een plekje op mijn blog verdiende. Het leek me leuk om een paar van je mooiste foto's op een rijtje te zetten. Love you 

Toen je nog klein was  
Er zijn nog zoveel meer foto's, maar dit vind ik een paar van de mooiste! Rust zacht 

✝ ☆ 5 - 12 - 2015 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten