vrijdag 13 januari 2017

➵ BED AMERIKAANS OPMAKEN | HOW TO

 Vandaag laat ik jullie zien hoe je je bed Amerikaans op kunt maken! Als je op internet kijkt, zie je dat ze eigenlijk veel meer kussens gebruiken dan ik. Maar ik heb niet zo'n groot bed, dus ik vond dit wel meer dan genoeg. Deze blogpost is in samenwerking met Dekbed Discounter! Lees verder voor meer informatie ↓

Ik mocht een item naar keuze uitzoeken op Dekbed Discounter. Ik heb gekozen voor een dekbedovertrek. 

Dit is het dekbedovertrek! Een grijs, effen kleur, maar wel met strepen. Zowel op de kussens als op het deken. Het ligt echt super lekker, een hele zachte stof. Je kunt het stofje vergelijken met een blouse, helaas is deze stof dan ook snel gekreukt. 

Verder met hoe ik het Amerikaans heb opgemaakt!
Stap 1: de hoofdkussens. Zet ze een beetje scheef tegen je hoofdbord of muur aan. Mijn bed komt trouwens van de Leen Bakker.

 Stap 2: leg er twee kleine kussentjes tegenaan. Waar deze kussentjes vandaan komen, weet ik niet meer. Maar het hoes eromheen heeft mijn oma gemaakt van een stuk gordijn dat nog over was.

 Stap 3: leg er een ander soort kussentje tegenaan. Dit kussentje komt van de Action en is super zacht, love it!

Stap 4: sluit af met bijvoorbeeld een drol emoji kussen. Je kunt ook een ander soort kussen gebruiken of bijvoorbeeld een kussenrol.

En tadaaa! Dit is het resultaat.

Mocht je benieuwd zijn naar de dekbedden op Dekbed Discounter of eentje willen bestellen, check dan deze link: https://www.dekbed-discounter.nl/dekbedovertrek/

Heel erg bedankt voor het lezen.


Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten