woensdag 8 februari 2017

➵ A NEW CHAPTER | BLOG

Afbeeldingsresultaat voor a new chapter
Zoals je waarschijnlijk wel door had is mijn blog een beetje aan de stille kant. Ik had het mega druk en daarnaast niet echt inspiratie om te schrijven. En dat drukke heeft ook te maken met dat ik nu heel goed bezig ben met sporten. Dit is ook het puntje waar ik het vandaag over wil hebben. ↓

Naast school, stage, werken en sociaal leven ben ik ontzettend goed bezig met sporten (al zeg ik het zelf). Mijn goede voornemen was/is: 3x sporten in de week. Als je mijn sport updates heb gevolgd dan weet je dat het wel eens 0x in de week kon worden en dat vond ik echt niet meer kunnen. Tot vandaag heb ik elke week, op één week na, elke week 3x gesport. Die ene keer was ik ziek en is het 2x geworden, wat ik ook prima vind (voor een keer). En met 3x gesport bedoel ik ook echt in de sportschool gesport. Als het mooier weer wordt lijkt het me leuk om er 4x van te maken door de vierde keer te hardlopen.

Sinds iets langer dan een week gebruik ik de app 'Lifesum'. Hierin houd ik bij wat en hoeveel ik eet, omdat ik daar ook wel een beetje op moet gaan letten wil ik mijn "droom"figuur halen.

Maar wat is nu het punt Gejanna? Nou, ik ben van plan om meer te focussen op het sporten en een 'healthy lifestyle' als het gaat om mijn blog. Ik ben er heel veel mee bezig en ik vind het ontzettend leuk. Ik neem jullie dus als het ware mee op mijn 'reis' naar mijn doelen. 

Vanaf vandaag zal mijn blog dus meer in het teken staan van sport en gezond leven. Natuurlijk als ik iets anders kwijt wil doe ik dat gewoon, het is mijn eigen blog, maar voor nu is dit het idee! Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden, ik heb er in ieder geval zin in.


Liefs!

Geen opmerkingen

Een reactie plaatsen

© GEJANNA
Maira Gall