donderdag 9 februari 2017

➵ BEGINNING OF MY JOURNEY | LIFESTYLE

Afbeeldingsresultaat voor fitness journey
Aangezien ik nu wil beginnen met het thema sporten en healthy lifestyle, denk ik dat het handig is om mijn beginsituatie met jullie te delen. Dan kunnen jullie (maar ikzelf natuurlijk ook) zien hoe ver ik ben gekomen. Ik ben natuurlijk al begin januari begonnen, dus ik ben al dik een maand bezig. Maar goed, het is nog redelijk het begin. ↓
Ik moet wel even zeggen dat ik het best spannend vind om mijn blog een soort van om te gooien naar dit nieuwe onderwerp. Ik zag mezelf nooit als "fitgirl" en ik keek altijd op tegen de meisjes/vrouwen die het wel online durfde te gooien. Ik dacht altijd: ach zij kunnen het wel, dat lukt mij nooit. Nu wil ik aan mezelf bewijzen dat ik het wel kan. Ik wil het zo graag, dus go for it girl. Ik wil trouwens geen aandacht vragen door dit te doen, ik doe het puur voor mezelf. Ik vind het leuk en ik wil graag zien hoe ver ik kom. 

Afbeeldingsresultaat voor fitness tumblr
Goed, mijn situatie op dit moment. Ik wil wel even melden dat ik stop met naar de weegschaal kijken. Spieren wegen namelijk ook en dat is nou net wat ik aan het opbouwen ben in de sportschool, haha. Ik heb een meetlint gekocht en ben mezelf op gaan meten. Ik vind het spannend om mijn metingen te delen, omdat ik niet tevreden ben met mijn lichaam. Maar toch ga ik het doen! Mijn huidige metingen:

Taille: 88 cm
Heupen: 97 cm
Bovenbenen: beide 62 cm

Taille en heupen wil ik minderen. Bovenbenen eventueel ook, maar ik weet niet of ze breder gaan worden doordat ik spieren opbouw.

Mijn kledingmaten:
→ Broek: 40/42.
→ Shirtjes: meestal M, soms S als het shirtje iets losser valt.

Dit is mijn beginsituatie! Ik ben heel benieuwd of het me gaat lukken! :)


Bedankt voor het lezen.

Liefs!

1 opmerking

© GEJANNA
Maira Gall