donderdag 16 maart 2017

➵ HAPPY THINGS | UPDATE

Ik voel me blij. En niet alleen vanwege het feit dat ik lekker in mijn verschoonde bedje lig, maar om meerdere dingen. Ik voel me de laatste tijd ook moe en gestrest, maar vooral daarom wil ik vandaag even focussen en terug kijken naar de leuke dingen. ↓


Vandaag was het heerlijk weer! De zon scheen en ik had super veel zin om buiten te zijn. Toen ik klaar was met stage had ik nog even de tijd (ik moest om vijf uur werken), dus besloot ik om te gaan hardlopen. Heeerlijk. In totaal heb ik bijna 4 km gedaan, waarvan 2,1 km hardgelopen! Best wel een beetje trots op mezelf hihi. (ik heb alleen wel erge spierpijn in mijn benen, lekkol).

Verder gaat het heel goed met sporten, ik haal de drie keer in de week wel aardig vaak (bijna elke week!). Als ik de drie keer niet haal, dan is het ook echt omdat ik niet kan. 

Afbeeldingsresultaat voor school tumblr
Nog een reden waarom ik blij ben: het gaat heel goed op school. Mijn laatste twee cijfers zijn voor rekenen een 9,1 en voor aardrijkskunde een 9,1! Nerd alert, haha. Als je mijn verhaal over de havo kent dan snap je dat dit super bijzonder is voor mij en heel motiverend. Ook gaat het goed met verslagen en ik loop goed op schema. Op stage moet ik zelfs meer uitdaging gaan zoeken, omdat het zo goed gaat hihi. Dit is niet om op te scheppen hoor, ik ben gewoon ontzettend blij dat het zo goed met me gaat op school na de rottijd op de havo (maar dat snap je vast wel). Wel een lichtelijk stress puntje; de examens komen eraan. Nederlands en rekenen in april en Engels in juni. Engels lijkt nog ver weg, maar we zijn nu al druk bezig met de voorbereidingen. Komt allemaal goed!

Afbeeldingsresultaat voor habbo tumblr
En dan iets waar ik ook blij van werd en echt even met jullie moet delen! Ik zat op school bij ICT en we gingen bezig met programmeren. We moesten een naam kiezen en een vriendin van mij zei voor de grap haar oude habbo naam. Toen kwamen al die herinneringen weer terug en wilde ik echt even opzoeken of habbo nog bestond en hoe het eruit ziet (ja ik was habbo verslaafd vroeger). Nou guess what, het bestaat nog EN EN EN: het is als app! Ik heb het nu op mijn iPad staan :'). Mijn poppetje bestond nog en ik had mijn kamers en meubels nog. Super leuk toch?! Als je daar niet blij van wordt dan weet ik het ook niet meer. Nostalgie to the max.

Dit waren een paar dingetjes die ik even wilde delen! Bedankt voor het lezen.


Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten