maandag 3 april 2017

➵ MAX & MORE MATTE LIPS | REVIEW

Hello hello! Vandaag weer even een review over een lipkleurtje. Ik ben de laatste tijd niet meer zo van het reviewen, maar toen ik dit bij de Action zag moest het toch even gedeeld worden. Ik test vandaag voor jullie het lipkitje van de Action! ↓
Dit is het lip kitje! Het bevat een lipliner en een liquid lipstick. Ik heb gekozen voor de kleur '01 Wine Red'. Ik vind de kleur heel erg lijken op de MAC lipstick die ik heb, 'Diva'. Een hele mooie, matte, donkerrode kleur. Er zijn nog meer kleuren, maar in onze Action alleen deze en een iets lichtere rode. Dan ging mijn voorkeur toch naar deze kleur.

De lipliner is niet mega geweldig vind ik, het bracht een beetje stroef aan. De liquid lipstick daarentegen was wel heel fijn om aan te brengen! Het droogt in minder dan een minuut op en dekt in één keer goed. Het geeft niet af! Water drinken kan geen kwaad. Het korrelde alleen na een tijdje een beetje aan de binnenkant, maar als dat alles is dan hoor je mij niet klagen.
Hier zie je hoe de kleur bij mij staat. Ik vind het een heel goed product voor de prijs die je betaalt; namelijk €0,98! Dat is toch helemaal niks voor een lipkit?! Ik ben heel tevreden en ik raad hem zeker aan. Wat ik al zei; het kleurtje lijkt heel erg op 'Diva' van MAC (en die lipstick kost €20!). 


Dit wilde ik te graag delen met jullie, hopelijk hebben jullie er iets aan gehad! 


Liefs!

1 opmerking: