woensdag 19 april 2017

➵ SERIES | FAVOURITES


Aangezien ik inmiddels wel een soort van een relatie heb met Netflix, leek het mij heel erg leuk om een lijstje door te geven van mijn favoriete series! Misschien inspireer ik je, misschien delen we dezelfde liefde. Lees snel verder voor mijn lijstje. ↓

Dit lijstje hieronder is niet persé op volgorde van wat mijn favoriet is, maar wel welke ik het snelst heb (uit)gekeken. Oke, here we go;

Alle beschrijvingen zijn van Netflix en alle afbeeldingen van Google/Tumblr.
Afbeeldingsresultaat voor 13 reasons why
⋆ 13 Reasons Why 
Deze serie heb ik binnen een paar dagen uitgekeken. Het is een nieuwe serie op Netflix en heeft daarom ook nog maar één seizoen van dertien afleveringen. Ik hoop echt op een tweede seizoen! Korte beschrijving van de serie: "Terwijl de school rouwt om de dood van Hannah Baker, ontvangt haar vriend Clay een doos tapes met boodschappen die ze heeft opgenomen voordat ze zelfmoord pleegde". 

Best wel een heftige serie, maar zo gaat het in het echte leven ook. Het is een echte 'eye opener'. Ik raad iedereen aan om de serie te kijken, maar volgens mij heeft een heel groot deel van de menselijke bevolking dat al gedaan haha.

Afbeeldingsresultaat voor stranger things
⋆ Stranger Things 
Nog zo'n serie die ik binnen een paar dagen uit had. Ook hiervan hoop ik dat er een tweede seizoen komt. Ik gok van wel, aangezien het einde dat een beetje verklapte. Weer even een korte beschrijving van de serie: "Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje".

Ik vond de serie heel leuk, maar ook wel raar. Maarja, dat zegt de titel ook; Stanger things. Ik heb zelfs Leroy aangestoken met de serie haha!

Afbeeldingsresultaat voor the oa
⋆ The OA 
Ook deze serie heb ik snel uitgekeken, deze drie zijn gewoon zo lekker kort met maar één seizoen. Ook hiervan hoop ik dat het verhaal verder gaat, het einde was namelijk een beetje vaag. Weer een korte beschrijving: "Zeven jaar nadat ze is verdwenen, komt een jonge vrouw terug met mysterieuze nieuwe krachten. Ze schakelt vijf vreemdelingen in voor een geheime missie".

In het begin snapte ik niet zoveel van de serie, ik snapte ook niet waarom mensen dit leuk vonden. Maar hoe langer ik keek, hoe meer ik er in kwam en toen begreep ik het wel. Het is wel een beetje een aparte serie, maar goed, die moeten er ook zijn ;).

Gerelateerde afbeelding
⋆ The 100 
Dan komen nu de series die ik nog niet helemaal uit heb gekeken. The 100 kijk ik samen met Leroy en zoals jullie (misschien) wel weten wonen wij niet een paar straten bij elkaar vandaan, dus moeten we beide wachten op het weekend voor we weer verder kunnen kijken. Maar het schiet al op, we zitten nu ergens in het midden van seizoen 3! Korte beschrijving: "Na de Catastrofe is er al bijna honderd jaar geen leven meer mogelijk op aarde. Een aantal overlevenden heeft zich kunnen verschansen in ruimteschepen, alleen is het leven daar maar een tijdelijke oplossing. De Raad stuurt daarom honderd jeugddelinquenten weg om uit te vinden of er weer leven mogelijk is op aarde. Als ‘de honderd’ het overleven, kunnen er meer mensen naar de aarde worden gestuurd."

Leroy en ik vinden de serie heel erg leuk en verslavend. Er gebeurt altijd wel wat waardoor het niet gaat vervelen!

Gerelateerde afbeelding
⋆ The Walking Dead 
Deze serie begon ik te kijken doordat Leroy het keek. Ik keek stiekem een aflevering mee en wilde daardoor toch wel beginnen met kijken. Ik ben nu in seizoen 8 en op een paar afleveringen na heb ik alles gezien. Korte beschrijving: "Na de zombie-apocalyps probeert een groep overlevenden samen te werken om de mensheid en hun eigen leven te beschermen".

Ik vind het een hele leuke en spannende serie, ik leef helemaal mee met de groep (dat mag ook wel na 8 seizoenen haha). Soms droom ik er zelfs over, erg he? Maar wat ik wel heb met deze serie is dat de ene aflevering superduper spannend is met veel actie en de ander best wel saai is. Dat maakt de serie niet minder leuk, maar het is wel een dingetje wat me opvalt. 

Afbeeldingsresultaat voor riverdale
⋆ Riverdale 
En dan de laatste alweer (voor nu dan) en dat is Riverdale. Ook een vrij nieuwe serie en ook deze heb ik nog niet uitgekeken. Ik ben net begonnen, maar ik vind het nu al leuk. Vandaar dat het nu al thuishoort in dit lijstje. Korte beschrijving: "Terwijl Archie en zijn vrienden het nodige meemaken op het gebied van seks, romantiek, school en familie, raken ze verwikkeld in een duister mysterie in Riverdale".

Zoals ik al zie vind ik het tot nu toe al heel leuk, echt een pakkende serie. Zeker een aanrader!

Heb jij nog aanraders?Liefs!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten