zondag 9 april 2017

➵ SPORT UPDATE | MAART

Het is alweer april, wat gaat de tijd toch snel voorbij! Ik wilde weer even een update online gooien over hoe het sporten gaat. Het leek wel alsof ik niet meer sport door er zo weinig over te schrijven, maar dat is zeker niet waar! ↓
Gerelateerde afbeelding
Maart was echt een goede maand voor mij. Eén weekje viel een beetje tegen, maar dat heb ik dik ingehaald.

27/2 - 5/3 > 3x gesport
6/3 - 12/3 > 1x gesport (de tegenvaller)
13/3 - 19/3 - 3x gesport + 1x hardlopen (3,93 km waarvan 2,5 hardgelopen)
20/3 - 26/3 > 3x gesport + 1x hardlopen (4,2 km waarvan 2,7 hardgelopen)
27/3 - 2/4 > 3x gesport

Dus als je de twee keer hardlopen bij de tegenvaller optelt, zit ik alsnog op 3x in de week. Ik ben erg trots op deze maand!

Eten houd ik niet meer bij. Ik kwam nooit over het aantal calorieën heen op een dag, dus ik weet dat ik wel goed eet. Ik probeer veel fruit en groentes te eten en niet teveel te snoepen. Ik drink ook voornamelijk water dus dat zit wel goed.

Even een kort maar krachtige update! Bedankt voor het lezen!

Liefs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten