dinsdag 9 mei 2017

➵ AMSTERDAM | GESHOPT

 Een beetje later dan verwacht, maar hier dan eindelijk de geshopte spulletjes! De wifi werkte niet op mijn laptop, dus vandaar de vertraging. Ook had ik een video gemaakt over Amsterdam & Ed Sheeran (klik hier om te kijken). Ben je benieuwd? Kijk dan zeker verder! ↓

Ik begin met de kledingstukken. Ik heb drie nieuwe broeken, een trui en een shirtje. Twee broeken zijn best wel "heftig" voor mij, zoiets koop ik niet snel. Maar Kim was mee en als ik met Kim ben doe ik zulk soort dingen veel sneller. Zij is echt een inspiratiebron voor mij als het gaat om kleding en jezelf zijn. 

Ik heb trouwens de foto's even super cool bewerkt met zwart-wit en het item/mezelf gekleurd. Vond ik wel leuk.
 Dit shirtje is niet nieuw, die had ik al, maar vond ik heel leuk staan bij deze broek. Het is een soort pantalon; donkerblauw met witte streepjes. Het zit ongelofelijk lekker! Love it. Ik heb deze broek van de Bershka (en het shirtje komt van de Primark),

Dan de meest gewaagde broek, van de Monki! Nou, bij het horen van Monki weet je ongeveer wel wat voor stijl het is haha. Ik heb het gecombineerd met dit topje en die heb ik gekocht bij de Primark! 

 Hey! Daar hebben we Gejanna weer. Comfortabel in haar zwarte skinny jeans en een lekkere trui. Beide van H&M! 

 Daar hebben we de coole chick met haar nieuwe zonnebril, van de Primark! Wel leuk die zooi in de vensterbank haha, ach wat kan het schelen. Laat de zomer maar komen!

En dan de laatste spulletjes; mijn geliefde avocado make-up tasje (H&M), een toilettas (Primark), een heel mooi oogschaduw palette (Lingerie, NYX) en elastiekjes (Primark).

Dit was alles wat ik had gekocht and i am very happy! Bedankt voor het lezen.


Liefs!

2 opmerkingen:

  1. Als u op zoek bent naar een sport hd 1080p actiecamera review tegen een redelijke prijs, dan kunt u een aantal online pagina's bezoeken die de producten van goede kwaliteit van een redelijke prijs voorzien.

    BeantwoordenVerwijderen