dinsdag 2 mei 2017

➵ OOPS | PERSONAL UPDATE

Gerelateerde afbeelding
Afbeelding: Tumblr.

Mijn meivakantie begon niet zo goed. Deze kluns is van de trap gevallen en nu heb ik een gekneusde knie. Nee, ik had geen drank op (deze vraag krijg van 99% van de mensen). Ik zal vandaag maar even mijn verhaaltje doen haha, mini story time :'). ↓

Ik had haast, omdat ik de bus moest halen. Mijn portemonnee lag stom genoeg nog boven, dus ik super snel de trap op en af rennen. Bij de tweede trap struikelde ik over mijn eigen voeten (of zoiets, het ging mega snel) en ineens lag ik dubbel geklapt op de trap, omdat ik met mijn knieën eerst viel (please do not ask me why hahaha). Uit reflex wist ik mezelf nog op te vangen door aan de trapleuning te hangen. Nou daar lag ik. Snel opgestaan, omdat ik nog steeds die stomme bus moest halen. Het is gelukt, voor de nieuwsgierige lezer. 


Het liep natuurlijk een beetje briek (als een pinguïn) en het deed wel pijn, maar ik dacht 'ach dat is omdat ik net gevallen ben en het zal vast een blauw plek worden'. Nah neu, verkeerd gedacht. De dag erna ging ik naar mijn geliefde plekje, Basic Fit, en dat ging niet zo lekker. Ik zei al tegen Leroy dat het niet zo goed ging en zelfs hij raadde me aan om de dokter te bellen. Dus dat heb ik de volgende ochtend gedaan.

De dokter vond ondanks dat ik in Groningen was, dat ik toch even langs moest komen. Lieve Leroy heeft mij helemaal naar Friesland gebracht in de auto en zo kwamen wij aan bij de dokter (dezelfde dag dat ik belde). De dokter zei dat het een kneuzing of een scheurtje was, dus moest ik foto's laten maken in het ziekenhuis. Dus daar gingen Leroy en ik weer, scheurend in het autootje. Even een luxe momentje; Leroy heeft mij het hele ziekenhuis door geduwd, want ik mocht/moest in een rolstoel. De foto's waren binnen vijf minuten gemaakt en er was niets te zien, dus een kneuzing! En nu loop ik op krukken..

Ik heb letterlijk geen idee hoe lang een kneuzing gaat duren. Het doet ontzettend veel pijn en als ik een dagje school heb gehad (met twee krukken bij de hand) heb ik zelfs al last. En jullie voelen het al aankomen; ik mag dus niet sporten. Daar baal ik nog het meest van. Het ging zo ontzettend goed, steeds drie keer in de week. Soms zelfs de vier keer aangetikt. En nu dit. En ik weet dat ik het gigantisch verpest als ik nu met mijn eigenwijze kop gewoon ga sporten, dus ik houd me in haha. Maar ik merk het echt. Ik voel me minder fit, ik werd ineens verkouden, ik krijg enorme puisten op mijn hoofd. Echt ugh. En natuurlijk doe ik gewoon buikspieroefeningen thuis, maar dat is niet hetzelfde.

Hier even een update over mij haha! Ik houd jullie op de hoogte. And let's hope it will be over soon.


Liefs!

Geen opmerkingen

Een reactie plaatsen

© GEJANNA
Maira Gall