vrijdag 14 juli 2017

➵ I DID IT | SPORT UPDATE JULI

Deze foto van deze blije meid is net gemaakt, super mooi ook met die gekke jongen op de achtergrond (beste jongen, mocht je dit ooit zien; het spijt me voor privacyschending). Maar goed, dat is niet de reden waarom ik zo blij kijk. De reden is namelijk dat ik vandaag voor de vijfde keer op rij heb gesport! Dat betekent dat ik elke dag sportief ben geweest, damn! Ik ben erg trots op mezelf en samen met het suikervrije dieet (jazeker, ik hou het nog steeds vol) voel ik me al helemaal goed.


Wat heb ik gedaan deze week?

Maandag
Samen met Geanne heb ik een spontaan een aardig blok gelopen/hardgelopen. Ja, lopen is ook sportief dames en heren. Het voelt misschien normaal en daardoor niet sportief genoeg, maar geloof me je verbrandt veel als je een aardig stuk loopt. Gecombineerd met grote stukken hardlopen is dat natuurlijk helemaal fantastisch. Wij hebben: 9,28 km gelopen/hardgelopen (afwisseling) en 558 calorieën verbrand (volgens de app). Ook heeft de zon mij nog een kreefthuid gegeven, ook erg leuk. Naja, misschien had ik me moeten insmeren (ik besef nog niet helemaal dat het zomer is, wat ook niet gek is door al die plensbuien hier).

Dinsdag
Ik ben naar Basic-Fit geweest en heb met schema gesport. Ik heb een nieuwe in de basic-fit app; mocht je benieuwd zijn en de app ook gebruiken, ik heb het 'benen-billen-buik gym 2x per week' schema (natuurlijk zijn 1x en 3x in de week weer eens pro en ik heb geen zin om te betalen voor zo'n app). Het ging heel goed en ik heb zelfs nog apparaten extra gedaan!

Woensdag
Ik heb een "groeps"les dansen gedaan. En ja, groep zo sarcastisch want ik was helemaal alleen haha. Maar goed, kon ik wel losgaan zonder me te schamen. Al was dat raampje in de zaal niet erg fijn..

Donderdag
Yes, Geanne en ik gingen er weer op uit! We hebben weer gelopen/hardgelopen en dit keer 5,77 km en 354 calorieën verbrand (nogmaals, volgens de app). Ja, deze keer had ik me ingesmeerd (ik was nog steeds rood helaas).

Vrijdag
En jaaaa, vandaag! Gewoon de vijfde keer aangetikt! Heel trots op mezelf. Vandaag ben ik naar basic-fit geweest en heb ik de tweede dag van mijn nieuwe schema (bbb) gedaan. Door de leuke actie van basic-fit (niks gesponserd hoor en dat was geen sarcasme) mag ik twee weken lang gratis een vriend of vriendin meenemen. Dus ik ben vandaag met Janna geweest! Het ging super, we hebben weer meer gedaan dan alleen het schema.

Dus dat was mijn week! Ik heb ook nog eens de hele week stage gelopen, dus elke dag om acht uur weer juf spelen. Ik vind het best knap dat ik daarnaast nog heb gesport elke dag! Want geloof me, juf zijn wordt echt onderschat. Het is best zwaar en ik ben bekaf na zo'n dagje. But, i did it!Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten