zondag 27 augustus 2017

➵ HOLIDAY IS OVER | PERSONAL

Afbeeldingsresultaat voor holiday tumblr
Afbeelding: Tumblr

Pffff, en zo was de vakantie alweer voorbij. Ik had drie weekjes vakantie van werk en eigenlijk heb ik meteen van alles vakantie genomen. Geen sporten, geen bloggen, geen healthy lifestyle. Ik heb genoten van mijn vakantie en heb veel tijd met vrienden doorgebracht. Ook ben ik twee keer weg geweest, naar Cyprus en naar Berlijn, maar daar komen nog aparte blogposts van met foto's!


Ik wilde vakantie van alles om gewoon lekker te genieten. Leroy en ik hadden een all inclusive vakantie en ik wilde niet steeds nadenken wat ik wel en niet mag. Natuurlijk is er ook meer alcohol dan normaal en dat is ook niet helemaal goed. Ik zie het echt wel aan mijn lichaam en mijn centimeters in mijn taille zijn ook weer terug. Maar dat geeft wel aan dat ik dus wel slanker ben geworden door het sporten en ik het dus wel kan. Door dat bewijs heb ik weer de volle 100% aan motivatie om weer te beginnen! Er komen dus ook weer sport updates aan iedere maand.

Die sportupdates had ik geschrapt, omdat het voelde als verplicht schrijven terwijl ik niet zoveel had gedaan en ik me daarvoor schaamde. De laatste tijd had ik steeds 3x of meer in de week gesport, dus doordat ik me er zo goed over voel wil ik het wel weer delen. Ook voor mezelf om bij te houden en weer te motiveren. 

Dus er komen weer blogposts aan! Zowel over sporten en gezond eten als over spontane dingen waar ik zin in heb om over te praten. Maar dat zijn jullie wel gewend haha. 


Liefs!

Geen opmerkingen

Een reactie plaatsen

© GEJANNA
Maira Gall