zondag 29 oktober 2017

➵ OUTFIT OF THE DAY | FASHION

Ola! Vandaag weer eens een outfit of the day. Dit droeg ik naar de meet & greet van Diana (disfordazzle). Ik was stiekem wel trots op deze outfit, ik denk dat dit één van mijn favoriete outfits is. ↓

Laten we beginnen met de bovenkant. Allereerst wil ik even zeggen dat ik eigenlijk altijd zwart draag, vandaar dat ik wel trots ben op mezelf dat ik een rode trui aan heb. De trui heb ik van de Primark. Love voor deze trui, echt waar. Lekker zacht en warm!

Dan verder met de kettinkjes. De bovenste en onderste komen uit een setje van drie van de H&M. De middelste heb ik ingeruild voor mijn eigen ketting. Deze heb ik op mijn achttiende verjaardag gekregen van mijn beppe (oma). Het is van het merk Zinzi. De combinatie van deze drie vind ik ontzettend leuk!

Dan als laatst: mijn (herfst)jas. Ook zoveel liefde voor dit item. Ook deze komt van de Primark. Zoals je ziet heeft de jas een zachte binnenkant en ik ben er verliefd op. Het is lekker warm en zacht, net een dekentje. Van de buitenkant is het een spijkerjas. Heel erg blij met deze aankoop!

Dan verder met de onderkant. Mijn geliefde 'mom jeans'. Ik durfde eerst geen 'mom jeans' te dragen, omdat ik dacht dat het niet mooi stond bij mijn figuur. Nu denk ik fuck it, ik vind het leuk dus ik draag het gewoon. Ik heb hier niet eens bij stilgestaan, maar ook deze komt van de Primark. Lekker budget dus deze outfit, haha.

Dan als allerlaatst, mijn geweldige vans. Ik heb ze net nieuw en iloveitsomuchithurts. Ik weet dat super veel mensen deze vans hebben, maar het kan me niet schelen. Heel lang heb ik nagedacht over deze schoenen en dan eindelijk heb ik ze. Ik vind ze ook heel leuk staan bij de outfit.


Dit was mijn outfit of the day! Ik hoop dat jullie het net zo'n leuke outfit vinden als ik en dat jullie er eventueel inspiratie uit hebben kunnen halen.


Liefs!

1 opmerking: