maandag 27 november 2017

➵ FAVE OF THE MONTH | NOVEMBER

Vanaf vandaag begin ik een nieuw soort "serie". Elke maand laat ik een 'favorietje' van de maand zien. Deze maand is dat nagellak van Kiko. Ik had nog nooit een geprobeerd (van Kiko), dus toen ik laatst in Zwolle was nam ik gelijk twee kleurtjes mee. Eentje daarvan is echt mijn favoriet! ↓


Het is een favoriet van mij, omdat ik door deze kleur weer helemaal gek ben op nagellak haha! Ik hou eigenlijk helemaal niet zo van nagellak, omdat ik er totaal geen geduld voor heb. Ik denk dan dat het droog is, ga verder met mijn leven en dan stoot ik ergens tegenaan waardoor de hele nagellak weer lelijk zit. Ook draag ik liever geen nagellak in verband met werk. Ik werk op de broodafdeling bij de Albert Heijn en daar mag je geen nagellak dragen (wat heel logisch is). Dus daarom vond ik het de moeite niet waard. Maar sinds ik deze nagellak heb ontdekt, vind ik het heel leuk om het kleurtje te dragen en het geeft toch iets extra's aan je outfit.

Ik vind het een hele bijzondere kleur. Het is een beetje oudroze/paars, echt een kleur die je eigenlijk niet kunt beschrijven. Ik vind de kleur heel goed passen bij de herfst en winter!

Het is echt ideale nagellak. Het droogt snel op en dat vind ik fijn. Zoals ik al zei heb ik geen geduld voor nagellak, dus ideaal voor mij haha.

Wat is jouw favoriete kleur nagellak?


Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten