woensdag 8 november 2017

➵ LAST MINUTE HALLOWEEN LOOK | INSPIRATION

'Uhm Gejanna, Halloween is toch alweer voorbij?' Ja dat klopt en daarom was het ook zo lastig voor mij om nog iets te bedenken voor het halloweenfeestje afgelopen zaterdag. Want zo op tijd dat ik altijd ben, heb ik ook deze keer weer de dag van tevoren nog even geshopt. Zomerkleding ligt altijd nog weken in de winkel en Halloween producten worden de dag erna de winkel al uitgegooid. Tenminste zo lijkt het. Voor iedereen met dezelfde struggle; een last minute Halloween look!

Ik ben een persoon dat houdt van makkelijk en snel. Ik ben geen visagist die even een hele mooie look tevoorschijn tovert, helaas. Het enige dat ik kon vinden in de winkel was een setje schmink en een haarband met vleermuisjes erop. Samen met een vriendin ging ik als een soort vampier.


Hierboven zie je de look. De oortjes zie je vaag, haha. Die twee naast mij zijn klasgenootjes/vriendinnen die ook op het feestje waren. Geweldig toch hoe die twee geschminkt zijn!

Dit zat onder andere in het pakketje dat ik had gekocht (€1,29)

Wat heb je nodig voor de look?
Schmink/make-up
→ Witte schmink
→ Zwarte schmink
→ Rode schmink/nep bloed
→ (transparante) poeder 
→ Oogschaduw
→ Mascara
→ Rode lipstick

Kwasten/tools
→ Beautyblender/spons
→ Poederkwast
→ Wenkbrauwkwastje
→ Klein kwastje 

Hoe maak je het?
1. Je schminkt je hele gezicht wit. Doe eerst een laagje, poeder het af, kijk waar nog wit bij kan en poeder het dan nog een keer af.
2. Contour je gezicht met de zwarte schmink (voornamelijk de jukbeenderen). Hoeft niet te heftig, ziet er heel vet uit!
2. Gebruik de zelfde zwarte schmink om je wenkbrauwen te tekenen.
3. Maak nu een (donkere) ooglook. Ik heb gekozen voor bruin, omdat ik dat er heel mooi bij vond staan. Eerst had ik een rode ooglook, maar dan werd het geheel wel heel erg rood.
4. Breng de mascara aan.
5. Dan de rode lipstick! Die van mij vind ik echt heel erg mooi, dat is 'la vie en rose' (matte) van de Etos. 
6. Eindig met een beetje nepbloed of rode schmink. Ik had een 'bloed'lijntje van mijn mondhoek tot aan mijn kin (zie foto's) en bij mijn rechteroor.

That's it! En nu nog een zwarte outfit en dat heeft vast iedereen wel. 

En dit is de last minute Halloween look! Heel simpel, maar wel heel erg leuk. Omdat Halloween al voorbij is, is de kans natuurlijk klein dat je deze look nog gaat gebruiken. Maar sla het op en onthoud het voor de volgende keer! :) Natuurlijk is dit ook een reminder voor mezelf voor als ik ooit weer in zo'n situatie zit.


Liefs!

1 opmerking: