woensdag 1 november 2017

➵ ONTMOETING DIANA

Afgelopen zaterdag hebben Kim en ik Diana mogen ontmoeten (disfordazzle). Kim had een meet & greet gewonnen en ik mocht mee! Super leuk en heel lief van Kim. We moesten wel helemaal naar Tilburg, maar dat was het waard. ↓

Zoals ik al zei moesten we helemaal naar Tilburg rijden. Dat was de eerste keer dat ik zo ver heb gereden zonder ouders in de auto. Spannend maar wel goed! We waren iets te vroeg dus we gingen nog even naar Dudok om wat te eten en te drinken. Thee, koffie en zoete aardappelfriet. Heeeerlijk! En we kwamen er ook nog achter dat Diana aan het tafeltje achter ons zat. Super grappig.

Maar nu verder naar de meet & greet. Er waren in totaal vijf meiden die de meet & greet hadden gewonnen en iedereen mocht iemand mee nemen. Eén tweetal was niet gekomen, dus dat was wel jammer. Maar daardoor had ieder tweetal wel langer de tijd met Diana. De andere meiden waren ook ontzettend aardig en we hebben gezellig gekletst.Maar goed, we hebben gezellig met Diana gekletst en gelachen. Kim heeft ook nog een paar vragen gesteld en dilemma's voorgelegd. Dit interview kun je binnenkort terug vinden op haar blog (www.kimoctober.nl).

Een van de dingen wat Diana zei is dat ze nog een keer naar Leeuwarden wil. Dat vind ik heel leuk om te horen, omdat Friesland nou niet echt het eerste is waar je aan denkt als je nog eens een stad wil bezoeken (denk ik). We hebben haar aangeraden om in 2018 te komen, want dan is Leeuwarden culturele hoofdstad. En omdat dat in het vooruitzicht is, wordt Leeuwarden helemaal verbouwd. Vandaar dat je nu niet moet komen, omdat het een dikke puinhoop is haha. Dus voor als je zelf van plan was om te gaan, plan het even iets later!

Wat ze ook vertelde, is dat ze vroeger fotograaf wilde worden. Daar heb ik ook over getwijfeld, dus leuk dat we die interesse delen.


Het was echt een hele leuke ervaring en ik ben heel dankbaar dat ik mee mocht met Kim :)


Liefs!

4 opmerkingen: