zondag 19 november 2017

➵ OUTFIT OF THE DAY | FASHION


 Hiii, daar was ik weer met een outfit of the day. Ik heb een trui/jurk besteld op Missguided.nl. Ik zag het jurkje in de video van 'life of Yvonne' en ik dacht meteen: die moet ik hebben. Deze week kreeg ik het binnen en het eerste wat ik deed is er een outfit of the day post van maken. Kijk je mee? ↓


Even credits naar mijn lieve vriendje die de foto's heeft gemaakt
De jurk is dus van Missguided.nl. Klik hier voor de link. Het is een trui en een jurk. of terwijl: comfortabel en toch draagbaar! Klinkt ideaal toch? Ik ben er nu al verliefd op. Het is lekker warm en zacht, dus helemaal goed voor de herfst en winter. Zo kom ik de ergste seizoenen van het jaar wel door ;)

Ik heb er een riem bij gedaan om het iets extra's te geven. Ook om er een beetje vorm in te creëren. Het kan natuurlijk ook zonder riem. Dan zit het iets nonchalanter, maar alsnog heel leuk! De riem komt van de Primark.

Het leren jasje erbij geeft het iets stoers. Ik vind het zelf heel leuk staan! Ik hou nu eenmaal heel erg van zwarte kleding. Als je mijn kledingkast open trekt zul je misschien 10% kleur tegenkomen, haha. Maar doordat het jurkje grijs is en de riem bruin, zijn het jasje en de panty niet 'too much'. 

Een leren jasje heeft bijna iedereen wel in de kast. Je kunt ze vinden bij zowel Primark als Zara (verschillende prijscategorieën dus). De panty komt bij de Hema vandaan, maar ook die kun je overal vinden. (Deze panty van de Hema heb ik drie jaar geleden gekocht voor ongeveer €4 en it's still alive) 

Dan heb ik mijn geliefde kettinkjes erbij gecombineerd. Deze kon je eerder ook zien in een outfit of the day. De 'v' ketting komt van Zinzi en de langere ketting komt uit een set van drie van de H&M. De schoenen komen ook van de H&M, maar dat is al een tijdje geleden. Ik weet niet of ze nog te koop zijn.


Wat is jouw favoriete herfst/winter item?

Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten