zondag 5 november 2017

➵ SPORTUPDATE | OKTOBER


Vandaag heb ik weer eens een sportupdate van oktober! Het heeft eventjes geduurd voor er een nieuwe kwam, maar vanaf nu wil ik weer van elke maand een sportupdate posten. Deze keer dus van oktober en aan mijn sportschema is het een en ander veranderd. ↓

Wat er is veranderd, is dat ik ben gestopt bij basic-fit. Wow shocking, Gejanna die stopt bij basic-fit?! Ja. Niet omdat ik het niet meer leuk vind, alles behalve dat. Ik weet niet hoe vaak ik heb verteld over mijn liefde voor dansen, maar dat heb ik al mijn hele leven. Door mijn knieblessure is het er nooit van gekomen en ik had ook nooit verwacht dat ik ooit nog zou gaan dansen. Tot dat ik 'dance dance dance' keek en ik echt kippenvel kreeg van alleen al het kijken naar de dansjes. Ik heb mijn ouders overgehaald, alleen ik moest een keuze maken. Dansen en een sportschool zijn nou eenmaal best prijzig. Ik heb gekozen voor dansen, omdat ik altijd weer terug kan gaan naar de sportschool zodra ik er zelf genoeg geld voor heb elke maand. Ik ben ontzettend blij met mijn keuze en ik ga elke dinsdagavond met plezier naar dansen. Ik doe trouwens hip-hop!

Afbeeldingsresultaat voor sport quote tumblr

Dan natuurlijk de maand zelf:

Week 1: 2 t/m 8 oktober
Maandag: 4,2 km hardgelopen/gewandeld.
Dindag: dansen (drie kwartier)

Week 2: 9 t/m 15 oktober
Maandag: 4,7 km hardgelopen/gewandeld
Dinsdag: dansen (drie kwartier)

Week 3: 16 t/m 22 oktober
Dinsdag: dansen (drie kwartier)
Woensdag: 3,6 km hardgelopen/gewandeld

Week 4: 23 t/m 29 oktober (herfstvakantie)
Er is geen dansen in de vakantie
Maandag/dinsdag: heel veel op de ov-fiets door Utrecht gefietst.
Vrijdag: 5,3 km hardgelopen/gewandeld

Maandag 30 oktober heb ik ook nog 3,6 km hardgelopen/gewandeld.

Afbeeldingsresultaat voor sport quote tumblr

Zoals je kunt zien sport ik eigenlijk maar twee keer in de week. Eigenlijk wil ik drie keer of meer, net als bij basic-fit. Het weer zit alleen niet echt mee, lekker herfstachtig (of terwijl: regen en wind). Maar toch ga ik hardlopen/wandelen, alleen niet zo vaak in de week als voorheen. Daar wil ik verandering in brengen. Ook wil ik meer thuis workouts gaan doen. Ik moet wel eerlijk toegeven, thuis is de motivatie minder goed dan als ik naar basic-fit ging. Maar het komt goed! En dit bijhouden is ook extra motivatie, want ik wil natuurlijk kunnen schrijven dat ik drie keer (of meer) heb gesport in de week.

Door naar november! Let's rock this month.

Liefs!

2 opmerkingen: